Plunge bra

Kallas en behå som gör det möjligt att ha djupa urringningar även om man har större bröst. Jag köpte en sån på Bravissimo när vi var i London häromsistens. Inte för att jag specifikt vill ha jättedjupa urringingar, utan för att den har axelband som man kan sätta lite som man vill, vilket innebär att jag för första gången på över tjugo år skulle kunna ha halterneck.


Nu vill jag bara påpeka att min bröst dels är större, dels inte såg sådär in- och uppressade ut. Men eftersom jag inte tänker visa några bilder på mig i underkläder här i bloggen så får jag använda tillverkarens bilder.

Jag provade också den här, vilken motbevisade Camilla Thulins påstående om att man inte kan ha axelbandslöst när man har över D-kupa.


Den satt jättebra - tricket ligger dock i att det är nästan helkupa medan de axelbandslösa jag sett i svenska affärer alla är tre-kvartskupor. Dessa ger en mer framträdande urringning, men har inte lika stor möjlighet att sitta kvar. Jag kunde skutta upp och ner i den jag provade utan att det skedde några olyckor.
   Eftersom jag bara tyckte att jag hade råd med en behå blev det den första, den nedre täckte i princip hela mina bröst och det har jag mindre användning för. Jag kommer dock att köpa en senare, man kan beställa på postorder och nu vet jag ju vilken storlek jag har, och sen kan jag till och med ha tubtoppar om jag skulle vilja.

De var inte ens dyra. 23 respektive 24 pund och tro mig: om man har F-kupa är det i den billigaste prisklassen man över huvud taget kan få tag i.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Skulle varit kul att se dig skutta där i provrummet! Nä, Camilla Thulin har inte alltid rätt, minsann.



Mina flickor har kommit fram till att mitt problem egentligen inte är stor byst utan låg. Det visste jag ju, har ju alltid fått sänka bystvecket när jag sytt efter mönster, men det har blivit värre med åren när den av outgrundlig anledning blivit större (från B till C-D). Det är därför de senaste årens mode blivit så särskilt fatalt på mig, även om bysten får plats och även om jag har en bra behå så sitter ändå min bystpunkt någon tumm nedanför normalpunkten. Det problemet saknar dessvärre lösning.

2008-05-06 @ 13:17:24
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Skönt när man hittar sådana som passar, har förstått att det inte är så lätt eller billigt att få tag på om man har större bröst. Tycker faktiskt att Lindex borde satsa på att köpa in lite fler storlekar, det är ju pinsamt nästan för det är MÅNGA som har större än D-kupa och Lindex har ju inte direkt något utbud i större än C!

2008-05-06 @ 14:02:26
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Elisa

Lustigt nog var jag inne på just Bravissimo's hemsida i går och kikade runt. :-) Vet man vilken storlek man har av ett visst märke så kan man köpa via nätet. I vilket fall som helst så har inte jag haft några problem med det.

2008-05-06 @ 15:18:04
Postat av: Flunky

Välbehövt inlägg! Kommer du ihåg var Bravissimos butik låg i London?

2008-05-07 @ 18:12:05
URL: http://flunky.gangsterville.org
Postat av: Evis

Margaret street rätt nära Oxford Circus.

2008-05-07 @ 18:14:13
Postat av: Anonym

Här finns kanske något för dig. Butiken ligger i Halmstad.

http://sallyochsara.e-butik.se/

2008-05-07 @ 19:36:54
Postat av: Evis

Ser fint ut. Chia i Göteborg har de märkena också, men det är ju två till tre gånger så dyrt som Bravissimo, så det blir nog engelskt i alla fall.

2008-05-08 @ 07:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0