Hur tänkte hon nu?

Ni minns den nya drottningen av modebloggar va? Jag har gått in då och då och tittat på bloggen, men får inte egentligen ut något av det: det är en shoppingblogg helt enkelt, främst för folk med mer pengar än jag. Nu tillhör jag ju inte målgruppen, vilket blir väldigt uppenbart eftersom Ninna (efternamnet står inte i bloggen) försöker bekämpa fördomar om kvinnor och ålder genom en slags "särarts-ageism", dvs att istället för att som jag och t ex Annaa säga att man kan på sig vad man vill oavsett ålder så är budskapet att det bara är kvinnor över femtio som är något att ha. Jag vet inte, men när det gång efter annan tjatas om hur kvinnor är bäst, snyggast och coolast efter femtio så ger det inte intrycket av att hon faktiskt tycker det utan snarare tvärtom ett intryck av osäkerhet.
Men, det var inte det jag skulle skriva om, utan om den här klänningen, som Ninna fallit i trans över:


bild: M Magasin

Alltså, ser inte människan vad som jag och alla med ögon i huvudet ser: att klänningen är urringad ner till midjan?!?
Det innebär att man inte kan bära behå alls utan får ha typ mattejp och det funkar i prinicp bara på folk med små bröst innan gravitationen gjort sitt, något som den gör långt innan femtio! Sen tycker jag inte att det är så classy när undersidan av bröstens rundning syns, men där kan man ju ha olika åsikt. Jag har dock svårt att tro att det är många kvinnor över femtio, eller för den delen tjugofem, som känner sig bekväma med att vara urringade ner till midjan. Jag fattar inte vad designern tänkte, men mest av allt fattar jag inte vad "den nya modebloggsdrottningen" tänkte.

Fast petrol är snyggt.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Den skulle vara skitsnygg på mig, särskilt nu som ett av mina nya gallärr skulle hamna precis mitt i glipan en bit nedanför brösten, alldeles innan diafragmavalken tar vid. Herre jisses. Dessutom skulle det där omtaget i ryggen hamna precis mitt på kutet. Fint.



Nä, jag förstår inte heller hur hon tänker. Kan Gry Forsell så kan jag, kanske.







2008-05-19 @ 13:46:58
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Du har så rätt, jag tror också att det är få kvinnor som kan trivas när urringningen går så långt ner. Nej tack säger jag!

2008-05-19 @ 13:57:13
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Kajsa

Man kanske, kanske kan ha klänningen som en strandklänning. Då kan man ju ha bikini eller baddräkt under.

2008-05-19 @ 14:43:31
URL: http://whythis.blogg.se/
Postat av: B-M

Älskar färgen och klänningen är så fin, men jag gillar heller inte urringningen. Dessutom blir det inte heller snyggt med linne eller liknande under då ryggen är så bar.

2008-05-19 @ 14:43:54
Postat av: Annaa M

Tihi, jag kommenterade, hon svarade!

2008-05-19 @ 18:51:56
Postat av: Bim H-D

Hm, och hur tänkte Lindex? Ja, för är det inte de som säljer den? De som ska sälja kläder för ALLA!!! öhhh... här är vi nu några som säger NEJ, med stora bokstäver verkar det som... Nä, även om man har brösttejp och tejp här och där... nopp, går helt bort... Det i mitten där vill jag inte visa ändå, eller ingen vill se det ;) Hur mycket jag än lär träna lär jag INTE få någon 6-pack. Och jag tror INTE jag är ute efter det heller om vi ska prata på det ;)

Må så grankott...

2008-05-19 @ 20:22:35
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Maritha

Inte förvånande så har Linda Rosing den där klänningen, en svart och en lila.

2008-05-19 @ 23:57:27
Postat av: Monika

Även om mina bröst ser alldeles utmärkta ut utan bh, så tror jag inte att världen är redo för min raggarsträng...

2008-05-20 @ 09:28:27
Postat av: Evis

Monika: fniss

2008-05-20 @ 12:13:21
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0