Nyårsbild

Lite sent kommer en bild på vad jag hade på mig på nyårsafton, men jag var hos en kompis som skulle föda barn större delen av gårdagen. Man får även en bild av min vän Blåva Anna, som hade festen. Notera våra exakt likadana ansiktsutryck och leenden. Vill man ha en helfigursbild av min klädsel kan man titta här.

image438
Eva: Topp: Lindex, 2nd hand
Bälte: uråldrigt
Kjol: nästan uråldrig, köpt i London 1987
Anna: Skjorta: Zara
Bälte: 2nd hand
Byxor: Hemsydda


Kommentarer
Postat av: Inga M

Kan inte riktigt begripa varför men det ser mer ut som om det är Du när Du har håret utslaget.

Ni två ser verkligen ut att vara samstämmiga, leendena är lika! Gammal vän antar jag.

God fortsättning på 2008 med egen blogg! Jag kommer att kika in här ibland, precis som förut.

2008-01-02 @ 11:24:38
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Evis

Inga: Kul att du vill titta in ibland!
Lustigt med håret; för jag har det nästan aldrig utslaget; jag tycker själv att jag ser bäst ut med det bortrstruket från ansiktet. Det är därför jag och frisyr är ett så dödfött kapitel. Jag kan försöka, men det slutar alltid med en fläta när det är längre och en tofs nu när det är kortare.

2008-01-02 @ 11:39:37
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

va du hos carin ? vad blev det ? gick det bra? hostiga hälsningar ingela

2008-01-02 @ 12:25:31
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Evis

Ingela: Falskt alarm. Fast nu svarar de inte i telefon, och de har knappast gått ut och gått, så det kanske är igång utan mig.

2008-01-02 @ 12:26:46
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: DONNASANDRA

Riktigt fina var ni! Gillar hur du har matchat blusen med bältet, och till kjolen blev det extra snyggt!

2008-01-02 @ 14:07:51
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sandra

Det är lite smått kul och ironiskt tycker jag att du skriver ett helt inlägg om min kommentar om din stil. Tydligen får du inte mycket negativ kritik från omgivningen och därför reagerar väldigt hårt när du får en. Varför du inte fått negativ kritik tidigare kan jag inte förstå då du går runt som en serigös clown i dina kläder. Mitt förslag på en outfit var inte specifik i matrial som du tydligen uppfattade det. Ett ribbat linne kan liga gärna vara ett slätt, men jag menade för att du skulle se lite mer normal ut och smälta in. Sedan fick jag även kritik över att jag klankade ner på att du hade en orginell stil. Jag säger så här, jag tycker att alla kan ha sina orginella stilar eller vad ni kallar det, om dom ser relativt normala ut. Varför alla i sthm går runt i likadana kläder är för att det är stilfullt och snyggt, man kan kalla det tråkigt o man vill ,men det är en snygg stil. En annan sak jag vill markera med ditt inlägg om mig är att du sa att antingen hade jag ingen blogg eller ville inte visa den. Nej, men man måste inte skriva i sin blogg i rutan. Och faktum är att jag faktiskt inte har en blogg på grund av tidsbrist. Istället ägnar jag min tid åt att försöka hjälpa sådana som du, men en kass känsla för kläder och mode. Tack för mig.

2008-01-02 @ 16:42:23
Postat av: Maja

Va fina ni är!

2008-01-02 @ 19:58:00
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Annaa M

Sandra framhärdar; stil är att se normal ut och att smälta in. Jag tror inte det hjälper hur mycket Evis, jag eller någon annan förklarar att allas målsättning inte är att se "normal" och smälta in. Jag tycker det skulle vara spännande att veta var Sandra har sin dagliga gärning. Eller inte! Jag tror inte jag skulle vara intresserad av råden.

Näru Sandra, det är inte så enkelt att så många stockholmare går runt i liknande kläder för att det rent obejktivt är stilfullt och snyggt. Det handlar om konventioner och om att vara skitskraj för att avvika från normen. Det är något helt annat.

2008-01-02 @ 20:40:44
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Ragnhild

Og der ble jeg virkelig sjokkert! Sandra; du utviser en så stor mangel på vanlig folkeskikk at jeg merker at jeg blir skikkelig sint!

Det er helt tillatt å ikke like noens stil, men å utnevne seg selv til motepoliti og å gå rundt og kommentere andres blogg halvanonymt slik du gjør er virkelig både idiotisk og rent ondskapsfullt!Du skriver på en veldig nedlatende måte, som om Eva ikke vet sitt eget beste, men det er utrolig arrogant av deg å anta at hun ikke selv er i stand til å tenke og ta egene avgjørelser om sin egen stil. Jeg synes du er et trist menneske, og håper du kan finne noe bedre å bruke tiden din på enn å gå rundt på andres blogg og kritisere dem!

Forøvrig synes jeg eva har en kul og personlig stil.

Ragnhild.

2008-01-03 @ 00:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0