Stryk sminket!

Jag visste redan att det inte är någon som helst mening med att packa ner högklackade skor på en resa till London; ska man gå nära en mil om dagen måste skorna vara bekväma: låga klackar eller inga alls, stadiga skor med uppbyggda sulor. En annan sak som man lika gärna kan lämna hemma när man är ute och reser med familjen är sminket.
Jag målar ögonen varje dag när jag jobbar eftersom jag tycker om att se bra ut när jag träffar människor i arbetet,  föreläser etc. Jag vill göra ett bra intryck även visuellt. I London på semester är man ju däremot helt anonym och ingen tittar på en. Välklädd vill jag vara, men om jag är snygg eller inte spelar absolut ingen roll. Det här är förstås annorlunda om man är singel och ska gå ut och roa sig, men ska man dra på stan med familjen känns smink helt överflödigt. Liksom örhängen - det var bara första dagen jag hade några.
En sak till att stryka på packlistan. Bra. Jag gillar att resa med lätt packning.

Kommentarer
Postat av: Maritha

Smink, shampo och liknande brukar få stanna hemma, det går alltid att köpa på plats om det behövs.

2008-04-20 @ 11:45:07
Postat av: Annaa M

Hi hi... Jag hatar att se ut som en präktigt rättklädd svensk turist när jag är i storstäder. Sportskor, kånken och lediga beige fritidskläder, så kände man alltid igen svenskar i London förr. Sen kom ju magväskorna också.

2008-04-20 @ 12:34:39
Postat av: Evis

Fast jag hade förstås kjol och snygg jacka, men
inga 7 cms klackar.

2008-04-20 @ 13:08:37
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: monika

Jag sminkar mig nog snarare mer när jag är på semester, i alla fall i stora staden. Fast i mitt fall är 'mer' ju inte så mycket.

2008-04-21 @ 07:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0