Sömnad: ja, fotboll: nej

Idag är jag lite slö och orkar inte göra så mycket. Jag (och Maja) har städat i hennes rum, vilket också innebär att väldigt mycket grejer som varit spridda över hela lägenheten nu är på sin rätt plats i hennes rum. Jag borde sortera tvätt, men jag orkar inte. Egentligen hade jag behövt jobba, men det går inte när pappan jobbar från nio på morgonen till halv nio på kvällen, som han gör varannan söndag Så istället syr jag lite: först på en 1500-talsklänning till Maja i rosa sidensatin, men hon vägrar prova så nu har jag börjat med min klänning i babycord. Det blir modell C på det här mönstret, som är det första mönster jag köpt själv, någon gång när jag gick på gymnasiet. Men jag har inte sytt i från det förrän nu.

image816


Det är bara upp till storlek 44 (100-82-108), men eftersom de har lagt til 7 cm(!) i rörelsevidd så behöver jag inte öka alls mycket. Inte har model C på teckningen några 7 cm rörelsevidd i livet, tänk vad besvikna många måste ha blivit när de trodde att de skulle få ett tajt liv och fick ett blusande. Eftersom det är så lite ökning som behöver göras och eftersom jag använder mönster"papper" i non-woven klarar jag mig utan att göra en prov i tyg; det räcker att nåla in mönsterbitarna och prova.

Fotboll? undrar ni. Jo, det är hemmapremiär idag, men jag känner mig lite för värkig och trött för att orka gå på fotboll ensam med en treåring.

Kommentarer
Postat av: Free Fashion Pia

Underbara modeller! Och så klädsamma :-)

2008-04-07 @ 16:15:18
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: Evis

Vi får väl se hur det ser ut när det är färdigt :)

2008-04-07 @ 16:39:04
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Jessica

Åh, vilken fantastisk modell! Om du skulle kunna tänka dig att låna ut eller sälja mönstret så får du jättegärna mejla mig. :-)

2012-02-10 @ 15:01:58
URL: http://www.facebook.com/sykatten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0