Strumpgalenskap

Jag kan ha nämnt; jo det tror jag bestämt att jag har gjort, att jag är närmast galen i strumpor. Jag har säkert över 200 par, förutom strumpbyxor, som inte räknas. En del är tunna nylonstrumpor, men de allra flesta är vanliga strumpor av olika tjocklek, längd och kvalitet. Och utseende: randiga, prickiga, fiskbensmönstrade, rutiga - you name it. Här är lådan med knästrumpor:

image185

Tjugosex par, tunna nylonknästrumpor oräknade. Det är alltså bara knästrumpor, de som går ovanför knäet; sk overknees, ligger i en annan låda.
Här är några jag använt mycket i höst, diamond rib knee highs från SockDreams. De är gosiga och fina, men sitter uppe ganska dåligt på bara ben. Ovanpå ett par tjockare strumpbyxor stannar de bättre.

image186

Skorna är från DinSko.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh vad roligt att se! Jag har inte nära på ens så mycket strumpor men ändå en heeeeel del. Just nu är jag väldans insnöad på färgade strumpbyxor men jag börjar gå över till att inhandla knästrumpor i olika varianter så fort jag är i en butik. Men, man kan ju nästan inte ha för många! :)

2007-12-02 @ 15:55:21
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh, dom skorna har jag också! Supersöta!

2007-12-02 @ 16:59:32
URL: http://pollyportman.blogg.se
Postat av: Evis

Kajsa: Nä, för många är omöjligt. Jag har nog ännu fler overkneestrumpor. Och skickar en beställning till SockDreams nästan varke månad. Det är, om inte sjukt, så i alla fall inte helt vanligt.

Emelie: Jag använder dem inte så ofta eftersom de är så höga, men de är väldigt söta.

2007-12-02 @ 17:24:30
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0