Snyggt på LaRedoute

Jag skulle egentligen bara gå igenom laRedoutes rea sådär lite slött. Jag kan inte säga att jag egentligen känner för att köpa något i klädväg, utom möjligen ett par svarta boxertrosor i silketrikå med spets på Twilfit och kanske deras svarta nattlinne i sidencharmeuse, likaledes med spets; att ha som klänning. Det är ju ett svårt fel hos en modebloggare, men ett sunt tecken om man vill ta lite ansvar för sitt liv och tillståndet på planeten.

I alla fall: skulle bara titta. Och det blir nog bara titta också, eftersom jag rent tekniskt sett inte behöver mer kläder och jag dessutom går ner i tjänst i januari (ofrivlligt; jobberbjudanden mottages gärna, jag undervisar och föreläser både i allmän historia och modehistoria). Men, återigen försöker jag komma fram till det jag skulle säga, jag skulle faktiskt gärna ha den här kappan, som går på rea, och skorna, som inte gör det.

image348 image350










Jag skulle till och med kunna tänka mig att lägga mig till med modellens lätt vansinniga ansiktsuttryck; basker har jag redan. Lustigt nog är kappan inte mycket dyrare än skorna: 569,40 respektive 499.

/Eva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0