På Monki just nu

Jag har inte varit så entusiastisk över Monkis grejer de sista två åren; om det beror på deras kollektioner eller på mig ska vara osagt, men troligen är det en kombination av båda. Idag när jag svängde förbi efter att ha varit med dottern hos läkaren hittade jag emellertid några saker som gärna hade fått följa med hem om inte bankkontots behållning varit 48 kronor.
Speciellt skorna.

 

Eh just det ja: Allt finns i svart också - men varför skulle man välja det? ;)


Kommentarer
Postat av: Älvan

Hatten är verkligen underbar, har sett den på en annan blogg innan och blev lite sugen...

2010-11-11 @ 16:51:42
URL: http://aelvan.wordpress.com
Postat av: Anna | Mormor hade stil

måste. ha. hatten.

2010-11-11 @ 19:58:46
URL: http://www.mormorhadestil.se
Postat av: Älvan

Den skulle vara fantastisk på dig, Anna!

2010-11-11 @ 22:52:16
URL: http://aelvan.wordpress.com
Postat av: Olivia

åh, hatten var ju väldigt söt. Har försökt mig på hatt ett flertal gånger men känner mig alltid så "utklädd". vet inte om det är en "state of mind" eller om en del helt enkelt inte passar i hatt.. men den där var ju en riktig goding...schysst med ett par matchande rosa handskar till....

2010-11-12 @ 12:44:30
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Lite sent påkommet men måste ju visa att jag är med! Som sagt hittar jag alltid kläder på Monki, senast var ju leggings, kjol, linne, kofta, kappa, tröja och väst därifrån! Fast jag ser inte ut som en reklampelare va? För jag tycker deras kläder numera inte är så förutsägbara som de var för några år sedan. Men kanske aningen tråkigare. Hos många hänger dock det där intrycket av stort och fyrkantigt med konstiga hål kvar så de inte ens går in och kollar!

2010-11-14 @ 20:54:57
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: joanna

jsg måste nog också ha skorna.

gick in i en monkibutik förra veckan och det är väldigt ovanligt, jag har fått för mig att plaggen mer är gjorda för smala kroppar.hittade även en kjol i härligt fladdrande tyg och min favoritfärg, men orkade inte prova den och befarar att den inte heller sitter bra på min kropp.

(snyft va.)

2010-11-15 @ 17:07:21
URL: http://vackrakladerochannat.blogspot.com/
Postat av: Evis

Joanna: Det är lite mitt problem med Monki nu också när jag gått upp lite - jag befinner mig precis i överkant för vad deras kläder klarar liksom. Annaa som är smalare ser däremot väldigt bra ut i dem.

2010-11-15 @ 20:57:30
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0