Långt om länge

Sidådär ett år efter att jag sydde själva klänningen, och någon månad efter att jag fixade till axlarna på den så att jag blev nöjd så har jag faktiskt gjort ett skärp till den också. Det var nog inköpet av mellanlägg och skärpspänne som fick det att dra ut över tiden, men så kom jag på att jag sett bilder på 40-talsklänningar med knytskärp och så var deet problemet löst. Tunnare mellanlägg hade jag redan hemma så det var bara att skarva ihop restbitarna och sy.

Jag ska bara till apoteket idag, men mitt hår var så flottigt att jag ville göra något med det och rullarna och resten av fixandet tar max tio minuter nu, så länge jag sätter upp det i bak istället för att locka det.Valken i nacken har hjälp av en "korv" av hårkräpp från Retro de Luxe (där kallad vid det engelska namnet "rats"). Skorna köpte jag på rea för femtio spänn på DinSko för tre år sen.


Kommentarer
Postat av: donnasandra

Himla snyggt det där!

2010-07-17 @ 16:38:12
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: ullisar

brutalt snygga skor! är dom obekväma? eller varför var dom annars så billiga?!

2010-07-19 @ 22:58:41
URL: http://ullrika.se
Postat av: Evis

De passade kanske inte in riktigt så väl i modet som de hade tänkt sig och så blev det rea på rea.

2010-07-20 @ 20:13:02
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: buy cheap ghd straighteners

eller varför var dom annars så billiga?!

2010-07-29 @ 09:03:56
URL: http://www.hairghdstraightenermall.com/
Postat av: billig ed hardy

och så var deet problemet löst. Tunnare mellanlägg hade jag redan hemma så det var bara att skarva ihop restbitarna och sy.

2010-07-29 @ 09:04:52
URL: http://www.eluxuryc-mall.com/
Postat av: chanel

kärp till den också. Det var nog inköpet av mellanlägg och skärpspänne som fick det att dra ut över tiden, men så kom jag på att jag sett bilder på 40-talsklänningar med knytskärp och så var deet problemet löst. Tunnare mellanlägg hade jag redan hemma så det var bara att skarva ihop restbitar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0