Två fina klänningar

Blommigt, både småblommigt och storblommigt, kommer stort till våren - mer än vanligt alltså; blommigt brukar det ju alltid vara på våren och sommaren. Kedjorna har förstås hakat på modehusen, det här är en trend som jämfört med andra catwalktrender är lättsåld, men jag har hittills inte hittat något jag riktigt gillat. Tills jag såg den här blommiga klänningen från Josefssons; jag gillar väl egentligen mönstret bättre än snittet, men den såg rätt söt ut även på modellen.
Den enfärgade klänningen har den förrädiska omlottringningen, den som i 9 fall av 10 visar alldeles för mycket på oss med större byst, men jag tycker att den är så snygg att jag nog kommer att köpa den ändå, man kan ju sy hop den lite med några stygn.

image486
Bild från www.josefssons.se


Just nu spelas: Editors: "Smokers outside the hospital doors"


Kommentarer
Postat av: Maritha

Tänk, jag satt precis och tittade på den blommiga :)

2008-01-10 @ 18:18:31
Postat av: Annaa M

De blommiga är den enda klänning jag alls tittat på i katalogerna, bland hundratals. Men den där korta ärmen och rynket ovanför bysten, nä, det är för småflicksaktigt. Det kunde hålla upp till 40 ungefär, men inte sedan. Kort sagt, det finns inget i år som känns möjligt för den som inte vill klä sig för "barnsligt" eller i tantstuk. De där kläderna Camilla Thulin pratar om finns som sagt inte, tyvärr. Varje gång någon medelålders person pratar om kläder hon drömmer om att få göra för folk i hennes ålder så är det fortfarande fyrkantiga lila linnesjok med stora sjalar till. Bläh!

2008-01-10 @ 18:58:38
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0