Monty Python

Toppar med tryck spås bli stora i vår. Inte de 80-talsinspirerade med jättestora bokstäver, utan lite mer normala tryck. Eftersom jag ju är av den åsikten att det är fånigt att gå omkring med nonsenstryck eller saker som inte betyder något för en så föredrar jag t-shirts med sådant jag gillar. Som tur är finns det hur mycket sådant som helst - här är några exempel:

image524

Alla kan beställas från www.allposters.com, där finns också ungefär en million andra coola t-shirts - tyvärr bara i herrmodell, vilket en del av oss inte tycker är lika klädsamt som tjejmodellen.


Just nu spelas: New Order: "Close range" från Get ready


Kommentarer
Postat av: DONNASANDRA

Älskar den sidan! Vill också bara ha tryck som betyder något för mig :-)

2008-01-18 @ 12:25:53
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Evis

Jo, jag anade dett; du med din Bowie-passion :)

2008-01-18 @ 12:35:56
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: DONNASANDRA

;-)

2008-01-18 @ 14:10:24
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Annaa M

Herrmodell går absolut inte här, men dammodellerna är ofta så himla korta och tajta så de går faktiskt inte heller. Har skaffat och givit bort. Skulle önska något slags mittemellanmodeller. Alltså lite längre, något insvängda, lite större urringning och kortare ärm. Det är den modellen finns ju på massor av billiga t-shirts så det borde inte vara omöjligt att få sådana bandtröjor också!

2008-01-18 @ 14:15:09
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: ingela

Jörgen har precis köpt kläder till mig i USA bl. a flera plagg ur BITTEN av Sarah Jessica Parker, bild på en av "tjej"t-shirtsen finns här: http://www.steveandbarrys.com/ vänta tills introt kommer till Sarah Jessica Parker... :)
Hoppas det blir rätt storlek.

2008-01-19 @ 02:06:44
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Evis

ingela: Schysst!

2008-01-19 @ 09:23:04
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Malin

Vad kul att du hittade några andra schyssta t-shirts på samma ställe. Ett tips är att sy om dem! Det har jag gjort med flera herr t-shirts! Blev riktigt bra! Ja Cry-Baby är helt underbar film! :)

2008-01-19 @ 17:36:58
URL: http://www.metrobloggen.se/afashion
Postat av: Bim H-D

Åh, den röda där vill jag ha... jisses, vilket köpbegär som helt plötsligt dök över mig, oja... Jag bara älskar den där filmen med Silly Walk... och den finns på YouTube dessutom om man får abstinens och bara måste se om den ;) Hehehe... Jodå, den snurrar tom på jobbet ibland, när livet är för trist där... Ja, INTE under telefontider, men annars kan det fungera... :)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som ibland också har outfit-bilder... har insett att man ÄR väldigt grå ;) Och fota i spegel är mindra bra, ja... och blev dessutom nu sugen på att ta sitt jeanstyg hon köpte och sy en kjol av, mönster var bara frågan, hm...

2008-01-20 @ 11:08:39
URL: http://www.sjoebacka.se
Postat av: Evis

Det är förstås lätt för mig att säga, men det är ganska lätt att sy kjolar. Den här var ju bara ett rakt stycke som veckades in, men även andra modeller är inte så komplicerade. Mitt bästa tips är att även om man har ett köpt mönster göra en provkjol i något billigt tyg så att man kan nåla in den tills den passar ens egen kropp.

2008-01-20 @ 12:19:54
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0