Musik

Musik är en av de saker som påverkar hur jag klär mig mest. Samtidigt påverkar kläderna jag gillar mitt musikval: i somras lyssande jag på en massa 50-talsmusik bara för att jag vara såld på den tidens mode. Det berodde i sin tur på överdos av filmerna "Grease" och "Cry-Baby". Det var roligt eftersom just 50-talet är det decennium jag överhuvudtaget inte lyssnat på musik från sen jag flyttade til sta'n; kanske för att mina kusiner lyssnade så mycket på det. (Vi talar rock här då, Annaa har ju upplevt vårt bröllop där de nästan bara spelades Lasse Dahlqvist). Men nu finns det musik från 1200-2007 i vår skivsamling och det är bra.

Men det var en utvikning. Vad jag skulle komma till är att det känns rätt surt att fundera på något diskret och förtroendegivande att ha på sig i underklädesaffären när man spelar "Eton Rifles" med the Jam. Dessutom är det kallt så jag skulle helst ha mina jeans. Blä!

Det blir ingen bild på dagens klädsel förrän i eftermiddag; maken har redan gått till jobbet och det är han som tar korten. Det var bara för att han skulle på kurs med facket igår som han kunde ta dem igår.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Tessan

God morgon!
Vilken trevlig blogg ni har,hittade hit via blogglistan & kommer tillbaka.
Ha en bra dag :)

2007-11-27 @ 09:18:18
URL: http://guapo.blogg.se
Postat av: Evis

Tack Tessan! Sån't gör en glad.

2007-11-27 @ 09:22:03
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: charming man

Ah, cry baby den filmen såg jag på jättemycket när jag var mindre :) Den är skitbra!

2007-11-27 @ 09:23:16
URL: http://failures.blogg.se
Postat av: Evis

Charming man: Jag har den på DVD nu (köpte den för 60 spänn på Willys), director's cut. Det finns flera mycket bra nya scener, inklusive mer dans.

2007-11-27 @ 09:27:24
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0