Loppisköp

I söndags var jag och Maja på det fasansfulla ställe som är Lek&Buslandet. Dett avar naturligtvis inte något som jag hade kommit på själv utan berodde på att en av Majas klasskompisar generöst ordnade barnkalas för hela klassen där i tre timmar! (Däremot är idén som dök upp att om det blir fler tillfällen ta med en plunta med sprit till föräldrarna min, även om andra glatt hoppade på den.)

Till skillnad mot förra gången jag var där och var tvungen att följa med Maja hela tiden i klätterställningar och annat fick jag faktiskt ta en liten tur iväg från stället den här gången. Så jag gick till den nyöppnade Backaplans loppis (bredvid Coop Forum åt Deltavägen till, öppet 10-16 lördag och söndag). Det var den där sortens loppis där privatpersoner och föreningar säljer saker och jag hittade fyra trätallrikar och hyfsat mycket bomullstyg i form av gardiner för en tia vardera.

Tyget:

Tallrikarna efter att jag målat på Medeltidsföreningen Gotviks vapen på dem. Jag behöver nämligen inga som helst mer trätallrikar, men det är trevligt om föreningen har lite snygga saker att lägga upp mat på när vi har fest.


Kommentarer
Postat av: Magdalena Morén

Görfina talrickar! Man kanske ska lära sig att måla vapen också..

2011-10-20 @ 10:22:19
Postat av: Evis

På nära håll har snyggare hermelinsvansar och franska liljor skådats om man säger så :)

2011-10-20 @ 10:29:44
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Nadja Eleonora

Hejsan!

Vilken underbar stil du har! Älskar att se vad andra syr och hur de ser ut :)

Angående det där med "barn-lek-land" så har faktiskt även jag tänkt tanken på sprit :) en termos till och med så man pallar med ljudet kanske?

Hoppas du har en underbar dag!

2011-10-20 @ 11:39:54
URL: http://www.ensaligblandning.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0