Först blå, sen röd

Jag har varit på konferens på hotell Gästis i Varberg (inga foton på mig i Leninbadet). Väldigt kreativ och trevlig konferens och hotellet var mysigt om än med fler trappor än jag gillar. Och badet var helt enkelt underbart.

I vilket fall så bara är jag sån att jag måste byta kläder även på en konferens med bara en övernattning, för att få lite glamour i mitt liv och så.

Så på dagen igår och idag hade jag den här klänningen:


Håret, vars olika färger framträder mer tydligt på den här bilden, hade jag format till två rullar ovanför öronen. Jag hann/orkade inte locka resten av håret innan vi åkte utan lät det vara modernt rakt.

Sen när det var dags att byta om till middagen (något som alltså bara jag gjorde) och då bytte jag till min röda klänning och tog min medhavda locktång och lockade till ändarna på håret. Det här är taget efter middagen, när jag skulle byta om till badet.


Som synes har jag ätit upp läppstiftet. Jag har också en helfigursbild, även om ni vid det här laget väl har rätt bra koll på hur den röda omlottklänningen ser ut.


Kommentarer
Postat av: Anna | Mormor hade stil

Det där med att byta om till middagen gillar jag starkt. Och så är du himla tjusig i dina klänningar.

2011-10-28 @ 20:46:03
URL: http://www.mormorhadestil.se
Postat av: Börje Ringborg

Du är alltid så snyggt klädd kollar din blogg mellan varven..ha det..

2011-10-29 @ 19:19:17
Postat av: Anonym

Hej Eva! Tror att du kom som en skänk från ovan :-) Jag har letat med ljus och lykta efter någon Göteborg att få inspiration och tips av. Klär mig själv i 30-50-tals mode och älskar second hand. Men känner mig rätt ensam i min stil. Det är liksom intenok att älska en annorlunda stil när man blir över 30. Blev verkligen lycklig när jag fann din blogg här. Skulle gärna träffa dig. Allt gott! /Rebecka

2011-10-29 @ 19:31:29
Postat av: Evis

Hej Rebecka. Visst vore det trevligt med en träff för retrointresserade i Göteborg. Just nu är jag alltför upptagen, men någon gång innan jul borde vi ju kunna få till. Jag har ett par kompisar med samma intressen.

2011-10-31 @ 11:27:44
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Erika

Tjusiga klänningar!

Tycker om traditionen att klä om till middag, kan vi inte starta en kampanj att återinföra det? =) Dels känns det fräscht att inte tillbringa kvällen i kläderna man arbetat i, sen blir det en skillnad mot arbetsdagen.

2011-11-02 @ 10:09:16
URL: http://swinginvintage.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0