När man lånar träningsbrallor av grannen

Den här och nästa vecka går jag på något som kallas dagsjukvård. Jag tillbringar hela dagaran på Mölndals sjukhus där jag tränar en massa med sjukgymnast, träffar arbetsterapeut, kurator, läkare och annat. För att bli bättre i min reumatism och dessutom kanske hitta saker som kan göra min vardag bättre också, efter de här två veckorna. Detta gör mig förstås både trött och upptagen, så vi får se hur det blir med bloggandet.

Och syendet, jag försöker konstruera ett välsittande byxmönster just nu, vilket inte är det lättaste med min kropp. Helst ska det ju inte framhäva mina utseendemässigt sämsta sidor heller ;)

Och så träningsbrallorna då: Jag kom hem från Landet klockan halv elva på söndag kväll och trodde då att jag ahde ett par leggings som jag kunde ha att träna i. Det hade jag inte, upptäckte jag klockan sju nästa morgon, utan hade gett bort dem för några år sen. Min vanliga träning sker ju i baddräkt, men jag trodde att det nog inte var en lämplig klädsel för träning på land. Så kvart i åtta ringde jag Blåva Anna och som tur var hade hon dels inte gått till jobbet än, dels ägde hon flera par träningsbyxor. Så nu är jag ordentligt utrustad för vad som än kan komma. Igår blev det ingen träning utan det var bara inskrivning, men det visste ju inte jag. För att kompensera bristen på träning gick jag dock hem från Mölndal, ganska exakt en halvmil. Jag fick skoskav, men annars var det väldigt skönt i solen.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Försöker och försöker men kan inte föreställa mig varken dig eller Anna i träningsbyxor!

2011-04-19 @ 10:59:43
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Jag kan nog greja ett foto.

2011-04-19 @ 17:47:14
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Ullah

Ja! Foton är alltid kul.

2011-04-20 @ 16:11:14
Postat av: Kicki-Lott

Jag älskar din blogg!

2011-04-20 @ 23:17:57
Postat av: Evis

Tack!

2011-04-21 @ 00:42:20
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0