Nya länkar

Eftersom jag verkar att ha helt övergivit ambitionen att vara en modeblogg som ägnar sig åt det samtida modet och mer skriver lite vad som faller mig in så har jag gjort dels en rensning, dels en utökning av mina länkar - så att de reflekterar vilka bloggar jag kollar varje dag. Ja, jag kollar ju fler bloggar än så, men några av mina favoriter och som ni ser är det mycket spretigare än det var innan - och därmed kanske mer talande om vem jag är.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Var sak har sin tid eller varje tid sin ambition! Det blir nog bra så här!

2010-10-11 @ 00:25:16
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Caj Söderberg

Hej. Jag har varit intresserad av folkligt dräktskick sedan slutet av 60-talet och bland annat forskat fram manligt och kvinnligt dräktskick i Östervåla (Våla härad) i norra Uppland. Jag sydde mina dräkter själv (för hand) och jag ledde dräktsömnadskurser. Nåväl, det var då det.

Nu håller jag på att skriva en artikel om frackens historia men jag har inte lyckats finna några användbara bilder på nätet av kulörta frackar med hög empirekrage från slutet av 1700 - början av 1800-talet. Man ser plaggen ofta i filmer etc. Vet du var jag kan söka?

Bästa hälsningar

Caj Söderberg

2010-10-15 @ 07:12:31
Postat av: Evis

Hej Caj!Jag ska försöka titta, men det får bli först efter mitten av nästa vecka, jag undervisar på måndag och tisdag och har inte riktigt hunnit förbereda föreläsningarna färdigt än.

2010-10-15 @ 09:58:48
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0