Ja, det är flytten.

Det är mycket riktigt den förestående flytten som är orsaken till min frånvaro. Det och det att jag är rätt pressad på jobbet. I kombination gör detta att jag inte har någon inspiration att skriva på bloggen. Jag är inte heller så snyggt klädd att det är värt att föreviga.
Men jag har packat ner en stor del av mina skor - tre flyttkartonger blev det, de flesta ligger ju i skolådor så de tar större plats. Jag har också packat ner allt tyg som jag har inne i lägenheten i svarta sopsäckar. Det blev sju stycken och samtidigt slängde jag fem vanliga soppåsar med tyg, dukar och en och annan gardin. Jag gillar att rensa och slänga saker, det ger mig en känsla av välbefinnande och en illusion av att jag kanske någon gång inte ska ha ett överfyllt hem.

Idag ska vi börja flytta saker mellan vårt nuvarande och det nya förrådet, som är hälften så stort. Det blir intressant och en övning i rensning.

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

sv: jag håller inte med. vi är fetare än någonsin och äter mer skit än någonsin. att man förr serverade kaffe till kakan kunde man ju göra för att folk inte vara så satans stillasittande som idag. man jobbade, slet och frossade inte i all skit som vi idag äter.



och om man på 60-talet hade 1 middag i veckan med vänner så äter vissa idag ute varje dag. varje dag proppad med fet restaurang mat, läsk, alkohol, sötsaker och fet fet fet och socker.



vi är fetare idag än någonsin innan!

2010-03-23 @ 13:27:05
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Evis

LP. jag tror inte att du läste det som jag skrev. Förändrade vanor skrev jag om, precis som du nämner ovan. Men att påstå att mat inte var en viktig del av umgängeskulturen innan idag är historielöst och okunnigt.

2010-03-23 @ 13:51:19
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Anna

jag gillar också att rensa! det är en så befriande känsla.

Det är även roligt att köpa nytt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0