I fredags var det sol, grill och trädgård

I fredags åkte jag och Maja till min syster, svåger och systerdotter i Agnesberg - ett trevligt område norr om Göteborg där de har ett förtjusande hus med stor trädgård precis där bebyggelsen slutar och skogen börjar. Svågern fick en riktigt bra klotgrill i födelsedagspresent ifjol så vi grillade massa goda saker: majs, potatis, lök och karré och så frukt och choklad i knyten till efterrätt. Det var tur att det spelades lite boll (med tvååring och sexåring iblandade) efter maten, annars hade jag förmodligen fortfarande varit mätt.
Jag hade på mig min solklänning i bäckebölja med kofta över och knästrumpor till framåt kvällen.Jag hade också mina nya skor för ilägg som jag köpte på sommarrean på Bekväma skor:För att inte behöva stressa hem hade vi bestämt att jag och Maja skulle sova över, så när lilla Sara gått och lagt sig fortsatte vi att umgås och pyssla: svågern torkade matvaror inför en kommande fjällvandring, jag smockade särkar till de stora flickorna inför medeltidsveckan på Gotland och syrran och Maja planterade om dagliljor som de flytta ti väntan på att de ska dränera om runt huset i höst. De flyttade in i vintras, så de har en del att fixa framför allt med trädgården innan de får det som de vill.

Först vid tre på lördagen tog vi bussen till Angereds Centrum för byta till spårvagn och strax före fyra var vi hemma - bara för att ta tag i tvätten eftersom jag hade bokat tvättid 17-20. Idag tog min syster och svåger med sig Maja för att åka museijärnvägen Anten-Gräfsnäs. Jag hade gärna velat följa med, jag har inte åkt den sen 1977 och jag gillar gamla tåg, men jag behäver dels jobba med mitt föredrag, dels förbereda och packa inför min och barnens fyradagarsresa till Nossebro på måndag. Så nu ska jag sluta blogga och börja jobba.

Kommentarer
Postat av: ullisar

riktig bra grillar is da shit. i stort sett omöjligt att misslyckas med käket då!

2010-07-25 @ 14:43:41
URL: http://ullrika.se
Postat av: Evis

Sant. Hade jag en trädgård så hade jag skaffat en direkt.

2010-07-25 @ 14:49:24
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: billig ed hardy

De flyttade in i vintras, så de har en del att fixa framför allt med trädgården innan de får det som de vill.

2010-07-29 @ 08:37:58
URL: http://www.brandsjeansonline.com/
Postat av: buy cheap ghd straighteners

potatis, lök och karré och så frukt och choklad i knyten till efterrätt. Det var tur att det spelades lite boll

2010-07-29 @ 08:38:52
URL: http://www.edhardykleidungshop.com/
Postat av: billig ed hardy

I fredags åkte jag och Maja till min syster, svåger och systerdotter i Agnesberg - ett trevligt område norr om Göteborg där de har ett förtjusande hus med stor trädgård precis där bebyggelsen slutar

Postat av: Maja

Härliga bilder!

2010-07-29 @ 09:13:57
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: alias Kvasthilda

Hej.

Fin klänning! Mycket klädsam, ser ut att kunna passa min kropp. Har du sytt den själv?

2010-07-30 @ 10:53:14
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Evis

Ja, det har jag. Det är en helklockad kjol och ett midjeparti som går upp lite i fram och är i dubbla lager bäckebölja. Sen är det bitar som rynkats dels mot halslinningen/axelbanden (dubbla lager bäckebölja plus mellanlägg i dem)dels mot midjepartiet. Den har dragkedja i sidan.

2010-07-30 @ 21:13:21
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Nostalchic

Söta OCH bekväma skor, det var uppmuntrande, såklart jättefin klänning precis i min smak.

2010-08-05 @ 23:16:41
URL: http://beyondsizes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0