1925

Idag har jag samma kläder på mig som igår, så det är ju bara att kolla gårdagens inlägg. Istället bjuder jag på ett foto från 1925.

Art Deco - man bara måste älska det.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Vackert! Om man inte går in på detaljer som vad det är för ett plagg, t ex. Klänning eller kappa?

2009-10-28 @ 12:35:42
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Rikard

Hej Eva!Jag går kursen i "Mode- & Klädhistoria" på Borås Textilhögskola, och nu när vi ska börja uppsats tänkte jag rådfråga dig om litteratur. Du kanske kan ge mig ett råd. Jag ska skriva om något som har med "Hatten och Frisyren i det Edwardianska England" Och eftersom vi måste ha med antingen en avhandling eller en vetenskaplig text i vår litteraturlista så undrar jag om du vet någon bra uppsats om hattar eller frisyrer under just denna period, eller från den Viktorianska. Alltså mellan 1837-1908. Finns det någon författare eller forskare som kan ha skrivit vetenskapliga artiklar i ämnet eller något som har med den kvinnliga silhuetten att göra?Jättefin blogg också förresten och mycket inspirerande föreläsningar! Vore jättesnällt om du ville höra av dig oavsett om du hinner eller inte!Du får ha en fortsatt skön höst, och akta dig för influensan!MVH

Rikard Gustavsson

rikardandreas@hotmail.com

2009-10-28 @ 21:40:58
URL: http://rikardandreas.wordpress.com
Postat av: Missie- The One

Heej! Du har väl inte missat att min stora blogg snart är tillbaka! Kolla in den och följ mig gärna via bloglovin(säger du till så följer ja gärna dig med)Har iaf kollat in din blogg nu:)

2009-10-29 @ 01:23:25
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Evis

Rikard: ska kolla lite, återkommer.

2009-10-29 @ 07:37:45
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0