En bedårande blus och trasiga glasögon

Idag provade jag en blus på H&M är så nära min vision för en av de blusar jag vill ha att den är nära nog perfekt: smalrandig i vitt och lindblomsgrönt, kort puffärm och vit knappslå, krage och "manschett". 249 kronor kostade den,
Men så var det så att imorse gick mina glasögonbågar sönder och när man har så mycket synfel som jag har hjälper det inte att gå till en lågprisoptiker, det går ändå på över 3000 kr om man inte vill ha centimetertjocka glas. Så det blir inga blusar och inte så mycket annat heller tror jag. Dessutom blir det kontaktlinser i pollentider, vilket är sådär.

Kommentarer
Postat av: Alma

Hej Eva!



Vilken fin blogg du har!

Jag håller på att göra en hemtenta i kultur & Idéhistoria och satt & sökte lite på internet när din blogg kom upp.



Arbetet går nämnligen ut på att fördjupa sig i något ämne ( mitt fall, kultur & idéhistoria) & sedan fördjupa sig ytterligare i det ämnet & till de sedan komma på en relevant frågeställning som man sedan ska besvara i en analys.



Jag har valt att titta på om hög respektive låg konjunktur påverar klädmodet & de vi sätter på oss för kläder... det var då din blogg kom upp när jag gjorde lite sökningar...



Undrar nu om du är på något sätt insatt i det här, eller åtminstone har koll på hur modet såg ut på 30, 70, 80 & 90 tal ?



Maila gärna mig på [email protected]

2009-05-05 @ 18:47:54
Postat av: Jessica/Mylla

Trasiga glsaögon tillhör det värsta som finns, jag var tvungen att skaffa mina förra för att en av mina hundar knockade mig så att skalmen gick av (naturigtvis hade modellen utgått så inga reserdelar fanns). Jag föll för ett köp två betala för ett-erbjudande nu i våras, det stör mig att det altid tillkommer en massa i allafall.. men nu har jag två par nya glasögon, köpta på avbetalning. Tycker att det är ok just när det gäller sånt man inte byter så ofta, annars är jag mot det..

2009-05-05 @ 23:24:53
URL: http://lillajfunderar.blogg.se/?tmp
Postat av: Annaa M

Stackars dig! Jag var ju rätt knäckt i vintras när mina plötsligt gick sönder på väg till Gbg från Uddevalla. Men Optiker Lind löste det för 20 spänn. Angående kommentaren ovan; se upp med de där två för ett! Tänk efter om du verkligen vill ha två, det finns andra som kör bra priser för ett par. Men Optiker Lind är dessvärre väldigt dyr. Mina senaste som faktiskt måste vara uppåt nio år nu kostade nära fem tusen. Och då var jag ändå tvungen skaffa mig ett par terminalglasögon utöver.

2009-05-06 @ 01:35:31
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Monika

Sympati! Det är verkligen supertråkigt när man måste köpa nya glasögon. Går inte dina sönder rätt ofta?

2009-05-06 @ 08:16:06
Postat av: Evis

Monika: De här köpte jag när Maja var rätt nyfödd; de har tappat en plopp två gånger, men det var nog tre år sen sist.



Annaa: Problemet med två för en är att jag är tveksam till om jag hittar ens en båge som jag gillar.

2009-05-06 @ 09:52:53
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Jessica/Mylla

Annaa> jag är en sån där ombytlig typ som gillar att ha olika modeller att välja mellan, nu blev det en väldigt tunn och en sköldpaddsmönstrad i grönt... men du har rätt, man ska definitivt tänka till först... Sen blir det ju mycket dyrare när man kärar ner sig i ett par D&G och inget billigare, dock resonerar jag som så att jag brukar ha mina i ungefär 5 år så då vill jag ha såna jag verkligen, verkligen gillar!



Och billighetsställen tycker jag man ska undvika, köpte ett par på ett sånt ställe.. allt gick fel och de vägrade ena att ge mig rabatt, trots att glasögonen var trasiga och hade fel tjocklek på glaset. Skickade in en anmälan till ARN, men dt hjälpte tyvärr inte...

2009-05-06 @ 12:19:43
URL: http://lillajfunderar.blogg.se/?tmp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0