Matchande

Idag har jag varit på Nationalmuseums utställning om pre-rafaeliterna; jag fick slut på förordningar att studera och passade då på att gå och titta på utställningen, imorgon får jag upp nya förordningar. Utställningen var vacker och intressant och visade upp även andra bilder och sidor av pre-rafaeliternas verksamhet än de mest kända (eventuellt lika med uttjatade). I museibutiken fanns också en hel del fina prylar med motiv framför allt från William Morris produktion (termors någon?) bl a en vattenkanna i plåt, en trädgårdspade och en liten ficklampa i mönstret "anemone", vilket innebär att om jag ville kunde jag ha haft en matchande trädgårdsutrustning till en klänning i tyget som jag köpte i London förra våren. Jag har inte gjort något av det än eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill göra, men det känns kanske lite väl lyxigt med trädgårdsoverall i Liberty prints. För att inte tala om att jag inte har någon trädgård.

Kommentarer
Postat av: Jessica/Mylla

Åhhh!!! Jag älskar William Morris (till min mans förfäran), och skulle verkligen behöva en snyggare vattenkanna än den i grön plast som jag har nu... har de internetbutik tro? ;P

2009-03-04 @ 23:08:57
URL: http://lillajfunderar.blogg.se/?tmp
Postat av: Lena

Jessica/Mylla: Du kan nog få tag på dem via V&As webshop, om inte Nationalmuseum har dem på nätet.

http://www.vandashop.com/

2009-03-05 @ 12:25:38
Postat av: Annaa M

Som jag redan påpekat så gör sig blommig vattenkanna med matchande outfit alldeles utmärkt även för balkongodling. T o m kanske bättre, eftersom man på balkongen knappast lägger sig på knäna i jorden och sånt. Men du bör skaffa en lämplig pall eller stege att kliva upp på så att du syns.

2009-03-05 @ 15:10:12
URL: http://annaama.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0