En bra helg

Gårdagen, som innehöll vårpicknick följd av födelsedagsfest hos bästisen Inger var väldigt, väldigt lyckad. Det var faktiskt länge sen jag var på en så lyckad fest. Jag fick  tillbringa många timmar med folk som jag känt och tyckt om i över halva mitt liv samtidigt som jag lärde känna nya. Halv tre var jag i säng, så det är klart att jag var lite seg när Maja och jag gick upp vid nio. Min styvpappa, eller vad man ska säga - jag kanske ska säga "min systers pappa" istället - och hans tjej hade varit barnvakt under lördagen, så vi sov i mitt barndomshem. Vi tog sen ett ganska sent tåg hem till Göteborg så att vi skulle hinna umgås och har därför hunnit med att vara i skogen och grilla korv över öppen eld, bygga en liten koja och även tittat på en massa lamm hos min systers faster.

Kommentarer
Postat av: Cammi

Grilla i skogen å bygga koja, jag är AVIS!



Va många många år sen jag fick göra det... folk säger jag är för gammal nu ...hehe

2009-03-22 @ 21:43:56
URL: http://mubbel.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hejsan, hur har din helg varit ?(:

2009-03-22 @ 22:03:11
URL: http://jenniferkatarina.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Funderar lite på om Jennifer ovan är läskunnig. Eftersom hon under ett inlägg som handlar just om hur helgen har varit frågar hur helgen har varit. Spam.

2009-03-22 @ 23:21:33
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Cammi: Mna kan göra det med sina barn, och senare med barnbarn; på det sättet blir man aldrig för gammal.

Annaa: Ja man undrar ju. Men hon kan ju skriva och det är väldigt ovanligt att bara kunna skriva och inte läsa. Motsatsen är däremot inte ovanligt historiskt sett; på 1600-talet var större delen av Sveriges befolkning läskunniga (bibeln och katekesen), men däremot var det få som kunde skriva.

2009-03-23 @ 08:34:11
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0