3200 spänn fattigare

Eller om man ska vara petig: 3166 kronor. Det är vad det kostar för mig och Valeria att flyga fram och tillbaka till London. Det var inte så himla dyrt, även om det inte var sådär tokbilligt som man ibland hör om. Hade vi åkt med Ryan hade själva resan varit billigare, men när alla extraavgifter kommit på så rör det sig kanske om 600 spänn och vi tyckte inte att det var värt besväret, för det är ofta en massa krångel med Ryanair - och jag retar mig på alal nya avgifter hela tiden. Eftersom vi ska bo åt ungefär samma håll som Heathrow så är det också betydligt smidigare och billigare att ta sig från flygplatsen, vi bara byter linje vid Earls Court. Skulle vi bott på hotell hade vi fått snåla mer på själva resan, men nu ska vi inte bara göra Londons marknader ihop utan även hälsa på världens bästa Teddy och hans man.



Nä, det är inte här vi ska bo, vi ska bo i lummiga Wimbledon, men här ska jag köpa tyg! I övrigt lär det bli mycket Camden och brittiska skokedjor som Office och Schuhstore.

En intressant sak är att det är tusen spänn billigare för mig och Valeria att flyga tur och retur London än vad det är för mig ensam att flyga tur och retur Visby, dit Stockholmarna i en grupp som jag är med i förlade en konferens jag ska på för att spara pengar.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Ja där känner man ju igen sig! Även utan juldekorationer.

Kul.

Vi åkte ju minibuss så det blev inte så dyrt, men man fick ju ha en del tid på sig. Hela vår resa i vintras gick väl på tusenlappen tillsammans med anslutningsbussar och allt, men då hade vi ju supertur med flygbiljetter.



Hittade för resten flygbiljetter från 1994 för mig och Molly, de gick på 3.500 för oss två. Med British Airways. Har även kvar biljetterna från flickornas första flygresa, till Gotland...just det!

2009-03-18 @ 16:31:43
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Anonym

apropå ryanair (länk):

Postat av: Annaa M

Länken ovan är faktiskt från Ryanairs egen hemsida, tyder på viss humor och självkritik kan jag tycka!



2009-03-18 @ 21:25:58
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Bim HD

Hm, rätt bra pris, ja...

Och jag kan meddela att tåg från värmland till stora staden i öst, med flyg upp till Kiruna. Ehhh, vill inte tänka tanken på vad det var för pris, per skalle. Nä, jag förträngde det rätt fort om man säger så :(

Det lär bli bil även denna gång upp, även om man är totalslut på resan och efteråt :( Ja, och vi ska ju några mil till från Kiruna, Jukkasjärvi... och transportera oss fram och åter till Karesuando dessutom, uff...

Må så grankott...

ngn som gärna skulle åka till London, kommer man dit ngn gång?

2009-03-19 @ 12:19:59
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0