Nästa sömnadsprojekt

Idag skickade jag iväg min Visbypackning. Det är visserligen två veckor på söndag tills jag ska åka, men min packning åker iväg till Flobytrakten redan idag för att sedan åka släpkärra till Visby så att den är där när jag anländer. Detta betyder att allt som jag ville ha under Medeltidsveckan var tvunget att vara färdigt idag; vilket i sin tur betyder att jag nu kan ägna mig åt nya projekt - som en ny klänning åt Maja.



Det här mönstret, som är från 1954, ingick i ett lite större parti gamla mönster som jag köpte på Tradera och ända sen hon såg det första gången för två år sen har Maja velat ha en sådan randig klänning. Det som hindrat mig hittills är bristen på tyg, men nu hittade mamma en bit av samma randiga tyg som klänningen i min användarbild är gjord i  - fast i blått och jag kan alltså börja. Som en bonus har Maja växt i storleken på mönstret nu, så att jag slipper ändra det. Jag behöver bara köpa nio meter röd snedremsa.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Brr, tänkte just det när jag såg bilden, så jäkla mycket snedremsa! Men en väldigt söt klänning, jag har starkt för mig att jag hade något liknande, och det kan ju stämma på årtalet.

2009-07-17 @ 20:06:27
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Visst är det mycket snedremsa, men det innebär ju mindre (hand)fållande!

2009-07-17 @ 20:18:15
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu vet jag inte hur gammal Maja är men jag skulle definitivt kunna dö för en sådan klänningsmodell. Helt underbar!

2009-07-18 @ 13:16:23
URL: http://your-other-left.blogspot.com
Postat av: Evis

Maria: Fem år.

2009-07-18 @ 14:57:32
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0