Attans snygg kjol hos Ellos

Jag var på fest i lördags och vännen Helene dök upp och var riktigt, riktigt snygg i den här kjolen från Ellos Plus collection.


Bild: www.ellos.se

Den finns förutom i enfärgat som svart, marin och brunt även i kritstrecksrandigt, förutom den fiskbensmönstrade på bilden och inte är den dyr heller: 179 kr! Enlgit Helene, som har flera är det också bra hållbar kvalitet som karar tvätt fint. Jag är lite sugen, väl vetandes att den kommer att nå mig nästan till fötterna. Det enda jag är tveksam till (förutom fiberinnehållet) är vilken storlek jag ska ta. Jag är ju en storlek 46 i midjan (närmare 44 enligt Ellos tabell) och 48 över höfterna, men storlek 46-48 har  ett midjemått som är minst fem cm för stort och det är ju inte vare sig så snyggt eller bekvämt, samtidigt som mina höfter behöver den storleken. Den har en del stretch enligt Helene, men utdragen stretch över magen har en tendens att visa fram magvalken på ett väldigt oskönt sätt. Å tredje sidan så brukar Ellos vara stora i storleken.
   Nå, jag behöver inte bestämma mig nu, för den här månaden har vi CSN-räkningar, restskatt (eftersom F-kassan konsekvent drar för lite skatt så får man det när man har halv sjukersättning eller sjukpenning) och simskolaevgift på över tusen spänn så vi får nöja oss med om vi går runt.


Just nu spelas: Billie Holiday: "The mood that I'm in"


Kommentarer
Postat av: Maritha

Fördelen med Ellos är att man alltid kan skicka tillbaka plagget om det inte passar ;)

2009-08-25 @ 14:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0