Officiellt höst

Nu är det officiellt höst i min garderob: Igår hämtade jag lådorna med höst/vinterkläder från förrådet och nu ska sommarkläderna packas undan för säsongen.


Just nu spelas: House of Love: "Real Animal"

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Lustigt, jag höll på mycket med sånt förr också. Vi hade lådor i garderoben med framförallt sommarkläder. Flickorna älskade att ta fram och titta och prova då och då under vintern. Men plötsligt en dag var det slut med sånt när jag insåg att de flesta kläder användes året om. Bara jackorna i hallen som byter lite ordning och de grövsta skorna och stövlarna som får mer undanskymda platser.



Visst har det blivit en skillnad inte bara hemma hos oss utan öht? Vet att jag reagerade första gången jag såg en tjej vi kände på Äldstas skola i bara linne mitt i vintern (inomhus alltså). Det måste ha varit 1999 och hon var nog en innovativ 12-åring. Skulle gissa att det var något senare som vi slutade stuva undan sommarkläder.



Nu har vi iofs ingen plats att stuva ens yllekappor, på Bäckegatan fanns det ju klädstång i varje vindsförråd. Vilket också tyder på andra vanor i en annan tid. Ingen skulle komma på tanken här att åka 9 trappor upp och hänga in sina vinterplagg på vinden!

2008-09-05 @ 12:08:44
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Det är en utrymmesfråga. Det finns ju inga garderober i lägenheten, bara en klädkammare till fem personer och där nästna hälften upptas av historisak dräkter.

2008-09-05 @ 15:09:45
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0