Sonia och jag

Sonia Rykiel firar 40 år i branschen (vilket torde innebära att hennes dotter är jämårig med mig; för det var i brist på chica och roliga mammakläder som hon började designa när hon väntade barn). Hennes visning var jättestor och innehöll också en överraskningsdel där andra designers tolkade hennes stil. Jag fastnade bland annat för ett antal damer i någon slags 70-talsvariant på 40-talsstil (30- och 40-talet var stora influenser just under 1970-talet) och det styrde vad jag tog på mig när jag gick iväg och hade kvällskurs igår. Jumpern har puffigare ärmar än vad det ser ut på fotot. Och jag hade basker också när jag gick dit och hem, men jag brukar inte ha mössa på mig inomhus.



Jumpern har ett väldigt fint vadderat och mönsterkviltat parti under bysten, men det syns inte så bra på fotot. Både jumper och kjol är från H&M, men inte nya.
Jag kommer nog inte att krusa håret sådär, men man vet ju aldrig.

Tillbaka til Sonia så har ni lite fler bilder här:

     
Alla bilder (utom den på mig): style.com


Just nu spelas: Billy Idol: "Flesh for fantasy"


Kommentarer
Postat av: Maritha

Krusa hår som är ett så praktiskt sätt att dölja en dålig hårdag eller ett lite för skitigt hår.

2008-10-03 @ 15:35:56
Postat av: Sassy

Det är du och Sonia alltså!



Jag gillar verkligen den här kollektionen!

2008-10-03 @ 20:22:39
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Evis

Maritha: Hur lång tid tar det att krusa ditt hår? Jga våfflade håret för några år sen och det tog jättelång tid och då nådde mitt bara till midjan.

2008-10-04 @ 08:25:01
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Maritha

Eva: Det tar lite mer än en timma, men tog längre tid innan jag fick in snitsen. Det går betydligt snabbare än att tvätta och torka mitt hår, det tar tre till fyra timmar eftersom jag inte har någon hårtork.

2008-10-04 @ 11:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0