Nej, nej, nej Chloé!

Jag vet att jag inte tillhör målgruppen för Chloé, dvs stormrika extremt beniga tonåringar, men jag kan ändå inte låta bli att förfasa mig över de här byxorna från Chloés visning i förrgår.


Bilder: www.style.com

Bisarrt nog är det inte lamébyxorna, som ser ut att vara gjorda för Disco-Sindy från 80-talet som jag tycker är hemskast utan de aprikosa skjortsen som får Suvi Koponen att se ut som att hon har en gigantisk blöja under dem - och det är inte bara skärningen och det stela mateiralet som är hemskt; jag måste erkänna att jag har svårt för aprikost.

Resten av kollektionen är förresten ingen höjdare heller, det som är bäst är overallerna, och det är ju inget plagg jag gillar.


Just nu spelas: New Order: "Waiting for the sirens' call" från Waiting for the sirens' call


Kommentarer
Postat av: Maritha

För att inte tala om "volangerna" eller vad man nu skall kalla det där som sticker ut, urk. Jag är även ytterst skeptisk till bajspåsebyxor i lamé.

2008-10-06 @ 18:00:03
Postat av: ullrika

haha! dom där brallorna ser ut som ett typ av omslagspapper vi hade på Hemtex när jag jobbade där för många år sen. det var en påse vi la presenten i. passade finfint som presentomslag. inte lika lyckad som byxor.

2008-10-06 @ 23:15:22
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Marlen

jaadu detdär var ingen hitt direkt. Lamebyxorna ser verkligen ut som omslagspapper!! Och blöja är aldrig bra.

2008-10-07 @ 21:53:40
URL: http://malliss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0