Mindre glamoröst

Men kanske roligare?
En massa kända och halvkända bloggerskor har fått inbjudan till Vecko-Revyns Blogg Awards ikväll. Själv har jag alldeles för få läsare för att få några som helst inbjudningar, men det gör mig inget - jag hade ändå inte kunnat åka eftersom jag ska presentera forskning på en konferens imorgon. Den börjar ikväll och handlar om maskulinitet i det medeltida Norden. Jag missar själva inledningen eftersom jag har kvällsföreläsning, men kan nog vara med på lite av vinminglet efteråt.
Och jag tror att det är mycket roligare än en bloggfest  - visst, det har ingen högre glamourfaktor, men att diskutera genus med andra medeltidsforskare från olika discipliner slår faktiskt det mesta.
Jag ska ha min nya rutiga klänning.


Just nu spelas: New Order: "The Him" från Movement


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jag anar att det faktiskt är en del som inte har så rasande många läsare som är inbjudna. Däremot högre glamourfaktor. Och att det saknas rätt stora bloggare som helt enkelt inte kvalar in under glamourfaktorn bl a beroende på ålder.Urvalet som man kunde rösta på för belöningarna var väldigt konformt. Snävt åldersurval inte minst. Den enda udda personligheten var väl egentligen Hanna Fridén.Men för all del, det är ju Vecko Revyn som arrangerar!

2008-10-16 @ 15:18:31
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Precis: det är ju faktiskt en tonårstidning. Och jag har garanterat trevligare än vad jag skulle haft där.

2008-10-16 @ 15:19:48
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Ja det är som Anna säger kanske en åldersfråga tyvärr. De vill ju ha killar i 18-25 årsåldern till efterfesten så det visar väl på åldern de vill ha på gästerna. Jag ska möta upp de som kallar sig tantmaffian nu, de är runt 30 ;-) Jag hade tyckt att det var roligt att träffa historiker också faktiskt :-)

2008-10-16 @ 15:45:47
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Evis

Sandra. Jag vet :)

Du får komma hit till Göteborg någon gång så kan vi fika och så får du träffa i alla fall en historiker.

2008-10-16 @ 16:22:46
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullrika

hahaha! "tantmaffian"!

nä, vi hade nog inte haft så skojigt på den där blogggalan nån av oss. (lätt att säga eftersom jag såklart inte var bjuden ;)

2008-10-17 @ 21:58:20
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0