Rosa och vinrött och en smula tristess

Prickarna på jumpern är rosa och kjolen är vinröd, men eftersom det rosa är rätt mörkt går det bra ihop ändå. Det som jag funderar över när jag ser bilden är om jag ser likadan ut varje dag - just nu känns det så. De som besöker min blogg för att få lite variation borde bli grymt besvikna.
Fast idag har jag ingen kofta. Och knut istället för hästsvans, men inget av det känns speciellt revolutionerande om man säger så.


Jumper: Lindex barn/bytt till mig på fashion swap
Kjol: hemmasydd (eget mönster också förstås,
jag ser inte ut som standardkvinnan)
Snörskor med brogue och klack: DinSko

Det kan ju vara vädret: stark vind och spöregn, som hämmar kreativiteten lite förstås, samt det faktum att jag ska åka direkt til Trollhättan efter jobbet och därför vill ha gångvänliga skor som jag orkar ha på mig till sent ikväll.

Kommentarer
Postat av: Noemi

Könns igen det där att man går i samma outfit fast i olika versioner:)!



Själv kan jag vara en riktig periodare med, har gått i jol nu rätt länge, men nu har jag köpt en kort jacka och trivs i den och jeans och höga stövlar just nu! Det jag saknar är att det är lite trist att se likadan ut om benen hela tiden:)! Kan ju variera med sjalar/halsdukar förstås...



Kan ju ha kjol med kort jacka med:)!

2008-11-18 @ 10:53:37
URL: http://bokklubbens.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Åh supersnyggt!!!

2008-11-18 @ 10:57:32
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Att ha det gott

Snyggt tycker jag

2008-11-18 @ 13:25:09
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Erik

Sweet!

2008-11-18 @ 19:40:26
URL: http://www.dudezine.se/
Postat av: Annaa M

Det är ju som Noemi säger att de flesta av oss går i liknande outfits hela tiden. Jag har fått en kjol av Mellan nu som hon panikköpte till modeveckan i våras men som var för stor för henne. Så nu har jag två att variera med! Dessutom drog jag till med en lila kofta från Lindex som variation på den mörkgrå...

2008-11-18 @ 20:11:31
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: anna

snygg kjol!

fint med vinrött!

Postat av: Katarina

Jättesnyggt! Och väldigt snyggt med knut också. Om jag hade långt hår skulle jag ha det i knut nästan jämt. (Innan jag klippte av mig håret i somras använde jag flitigt en sån där plast grunka man sätter på knuten och sen kör en pinne igenom. Var väldigt populära i början av 80-talet och jag var så nöjd över att jag hittat en. men nu ligger den oanvänd igen. Tills jag får för mig att spara ut håret igen!)

2008-11-21 @ 10:49:48
URL: http://katarinaknits.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0