Ibland

Ibland går Evis på stadens gator (läs: i Humanistens korridorer) som en vanlig kvinna i jeans och jumper - idag är en sådan dag.


Nya toppen från H&M med gamla jeans från samma ställe
kängor med klack från Din Sko

Visst ser mina ben korta ut? Alltså, de är ju korta, men det brukar jag dölja lite med midjehöga kjolar; här syns det verkligen.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Tihi vad kul att du säger jumper! Mina barn säger att det är ett ord som inte finns längre. Vad säger dina?



Jag menar att det finns en viss kategori plagg som egentligen inte kan gå under något annat namn än just jumper. En jumper flera jumprar. I mina tonår var det populärt att säga jumpers.

2008-11-04 @ 16:37:29
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Uppenbarligen säger de tröjor om allt barnen. Det är nog det vanligaste ordet i vår familj som helhet också. Jumper är dock god tvåa och för mig finns det en hel del jumprar som det skulle kännas konstigt att kalla tröja. Topp använder jag bara i bloggen i princip, aldrig i tal; jag tror att jag skulle känna mig som en reklamtext eller modetidning om jag sa topp.

2008-11-04 @ 21:48:15
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Min kompis Lena, gamla modellen, har sagt topp i många år. Men då menar hon alltid små ärmlösa eller på sin höjd ärmlösa plagg som bärs under andra plagg. Gissar att det är en kvarleva just från modevärlden. Men jag känner som du, skulle inte kunna använda det i dagligt tal.

2008-11-04 @ 23:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0