Fördelen med lugg

Jag har upptäckt flera fördelar med lugg sen jag skaffade det: Dels ser man yngre och gulligare ut, dels ser man nästna säkert bättre ut i mössa och hatt. I alla fall är det så för mig; jag såg inte riktigt klok ut i den här mössan innan jag klippte lugg - just att inget hår syntes gjorde att mina höga kindben och breda käke framträdde jättetydligt - luggen ger ansiktet en mjukare form och plötsligt blir man rätt söt i mössa.


Mössa och kappa: H&M
Kjole: hemmasydd
Kängor: Din Sko
Vantarna är köpta i Estland

Inte bara söt utan även blöt dock, eftersom det regnar. Vi har varit hemma hos mitt ex, tvillingarnas pappa, och tittat på fotboll, eftersom vi inte alls ville åka til Helsingborg för att se matchen live och han har kabel-tv.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Söt bild! :)

2008-11-09 @ 18:43:39
URL: http://sofieekberg.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Du passar så bra i lugg! Trots att jag avskyr att föna håret, vilket jag måste när jag har lugg pga mitt självfall, är jag också sugen på att klippa en igen. Fast jag har redan "gulligt" utseende så det kanske inte är så bra. Fast att bredda upptill och jämna ut ansiktet är ju alltid bra...Svårt val :-P

2008-11-09 @ 19:17:50
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Maritha

Lugg är toppen :) Speciellt fint om man flätar håret och lägger upp flätorna på huvudet.

2008-11-09 @ 20:19:52
Postat av: Nina

Din lugg var inspiration och mod för mig, som haft samma frisyr i 20 år och härom veckan vågade klippa lugg. Jag spanade på din lugg på maskulinitetsseminariet... Jag har sagt i flera år att jag vill klippa lugg, men jag har inte vågat. Men nu är det gjort och jag är så nöjd!

2008-11-09 @ 20:54:27
Postat av: Evis

Nina: Vad roligt! Man kan ju alltid använda hårnålar och gele eller något när det blir dags att ta på sig medeltidskläder igen.

2008-11-09 @ 21:51:38
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

För mig var det precis tvärtom, ett riktigt lyft när en frisör efter alla luggår sa att jag har en naturlig vänstersidbena. Tog ett tag att få håret jämnlångt men jag är fortfarande väldigt nöjd.



Fast så har jag ju aldrig kvalat in i kategorin "ung och gullig", oavsett ålder.

2008-11-10 @ 00:53:01
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Nina

Fniss, det är ju medeltidsfrisyren som i alla år hindrat mig att kapa den där luggen. Men min svägerska som är frisör sade som du, med skillnaden att hon alltid använder ordet "produkter", vilket får mig full i fniss eftersom jag inte är så van att ha "produkter" i mitt hår. Men nu fönar jag tom luggen de kvällar jag tvättat håret...

2008-11-11 @ 11:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0