Vad jag har gjort idag

Förutom alldeles vanliga saker; som att jobba och så så har jag ägnat kvällen åt att skriva ny text och lägga in nya bilder på den här hemsidan som handlar om min rosa 1500-talsdräkt. Det tar längre tid än man tror.

Kommentarer
Postat av: Maritha

Bilderna på huvudbonaden funkar inte, eller så har du kanske inte lagt upp dem än?

2008-05-27 @ 01:07:24
Postat av: Evis

Bisarrt. DEt funkade när jag kontrollerade den efter jag har lagt upp dem, men nu funkar de inte hos mig heller. Jag undrar om administratören gjort något efter det.

Jag får kolla när maja har vaknat så att jag kommer åt min dator igen.



2008-05-27 @ 06:55:34
Postat av: Evis

Fixat!

2008-05-27 @ 08:58:14
Postat av: Bim H-D

ojojoj, vilket - hästjobb? Jag ÄR mer än imponerad!!! Och vad underbart att ha något sådant att bära ibland ;) Inte bara som kuriosa - stora festligheter skulle det ju fungera till. Ja, istället för en folk-/bygdedräkt tex... Detta är ju också en del historia och gissa om det skulle bli en diskussion kring dig!!! och om din härliga klädsel... ljuvligt... vet vem jag ska sända den länken till ;) Designern och modeskaparen i familjen, som älskar dyl saker... Men, hennes medeltida dräkt blir nog aldrig klar... och den fick inte sys som hon ville och i det hon ville, så. Kanske därför? Men, vem vet vad som händer i framtiden??? Jag väntar på mönster på kjol mm, hon har nämligen nu ÄNTLIGEN fått sina mönsterkonstruktionsböcker ;) och foto på något på ett ungefär - som jag vill ha, hihihi... Mer kul om hon gör mönstret tycker jag... ;)

Må så grankott...

2008-05-27 @ 12:13:43
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Evis

Jag har det bara inom föreningar som sysslar med historiskt återskapande. Till högtidliga "vanliga" tillfällen har jag gärna bygdedräkten, jag skulle känna mig utklädd i det här.

2008-05-27 @ 12:56:36
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0