klassiskt eller tråkigt?

Jag har fyllt i en elektronisk enkät från Ellos, om deras Plus-sortiment - jag antar att jag fick den eftersom jag beställer från dem i storlek 46. Man fick fylla i vad man tyckte om deras modeller, storlekar och kläder mm.Samt varför man handlar/inte handlar hos dem.Och essensen i mitt svar var väl att det mesta var rätt tråkigt och tantigt och eftersom deras vanliga kläder oftast går till storlek 48 så behövde jag inte.
Men så tänkte jag, att det där som jag tycker är tråkigt och tantigt kanske är klassiska baskläder för andra och att det är ju liksom inget fel på deras plussortiment om man aldrig någonsin ville sticka ut genom att vara modern, lekfull eller annorlunda. Så nu känner jag mig lite elak, det behöver ju inte vara för att de tycker att tjockisar ska ge fan i att försöka följa modet som deras plussortiment ser ut som det gör, det kanske bara är sånt som säljer.

Kommentarer
Postat av: Maritha

Mycke i deras plus-sortiment är sjukt tråkigt och oformligt. Hade det funnits roligare och modernare kläder i den kollektionen skulle jag nog handla av dem mer ofta. Klart det säljer, för många finns det ju inga riktiga alternativ.

2008-05-06 @ 17:32:11
Postat av: Telefonissan

Har inte fattat om Plus-sortimentet är en slags kollektion eller om det är kläder för fylliga människor och som är anpassade efter detta. T ex verkar tröjor och jackor vara tilltagna på längden vilket är tacknämligt för oss som vill ha något som går ner överr rumpan. Beställde en jumper en gång med utmärkt passform men färgen var fasansfull.

2008-05-06 @ 21:15:45
Postat av: Annaa M

Trist oformligt och fult är mitt intryck. Slentrianmässigt "mode" för människor som inte ska synas.



Ännu tristare är att när man letar efter gamla inlägg från flyttade bloggar så går det inte att komma in på dem! Sökte på Bohus stickning i din blogg, fann två inlägg men de går inte att komma in på. En mycket trist konsekvens av flytten tydligen om allt gammalt går förlorat på det sättet!

2008-05-07 @ 00:45:48
URL: http://annaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0