Ingen karaktär

Jag har förstås ingen karaktär utan beställde den blommiga klänningen och det turkosa linnet (till mamma) från Catalog. Eftersom det kom 25% rabatt ovanpå priserna räckte det inte upp till 200 kronor, som är lägsta beställning, så jag slängde även in den rosa "blusen", eller vad vi ska kalla den. Den fanns som störst i storlek 44, vilket är den storlek jag har i midjan, men ingen annanstans, så vi får se om mina bröst får plats; troligen gör de det, för Ellos brukar vara rätt stora i storlekarna.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Gjorde också en beställning idag, tittade på den där klänningen också, men avstod. Beställde däremot en kort volangkjol i starka färger, en lång randig skjorta, en t-shirt till pojken samt nya kläder till våra soffor. Hoppas mest de senare passar. Vi valde vinrött eftersom beige nog blir för färglöst och gör att det fula vita skavda bordet ser ännu mer skavt ut. 80 procent rabatt på möbelkläderna, bra. Våra nuvarande lila är ju som du vet inte så lite skavankiga.

2008-03-19 @ 15:09:57
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Jag måste erkänna att jag inte tänkte på era sofföverdrag, men jag märker nästan aldrig sånt. oh vinrött är bättre än beige, definitivt.
Korta volnagkjolar i starka färger är inte fel, det som hindrade mig från att titta på sådana är att jag dels har så många kjolar, dels har planer på så många kjolar.

2008-03-19 @ 16:19:57
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0