Inga skjortor

Den vita herrskjortan anses ju höra till de basplagg varje kvinna måste ha i sin garderob. Nå, det har jag ingen, men man har en som jag kan låna. Jag har faktist väldgit få av de där andra plaggen man måste ha också: ingen svart polo (över min döda kropp), inga svarta "dambyxor", ingen vanlig kavaj (passar inte min kurviga kropp, jag föredrar äldre typer av dräktjackor som är mer insvängda) etc.
Men nu har jag ju faktiskt köpt mig en grå herrskjorta och nu efter första tvätten slår det mig med kraft vad som är huvudorsaken till att jag aldrig samlat på mig speciellt många vare sig skjortor eller blusar: jag hatar att stryka skjortor!
I den här tvättomgången finns tre plagg som behöver strykas: min nya skjorta, min lilla blus som jag hade i torsdags och en flickklänning - och det känns som ett oändligt slavarbete. Tack Willys för att era jobbskjortor numera är strykfria!


Just nu spelas: Mando Diao: "Never seen the light of day" från skivan med samma namn.


Kommentarer
Postat av: Bim H-D

Hm, så OM man då ska införskaffa sig den där vita herrskjortan - det där måste ha - så ska man alltså se till att den är... strykfri? ;)
Må så gott... värmländskan Bim, som helst enbart stryker när sömmar under sömnad ska strykas... nog elände det ibland, men då blir det ju bra resultat också ;)

2008-03-08 @ 15:05:25
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Maritha

Jag har halva garderoben full med skjortor och blusar som använts en gång och aldrig mer eftersom jag inte gillar att stryka dem.

2008-03-09 @ 17:44:29
Postat av: Free Fashion Pia

Jag gillar skjortor (i teorin allra mest :-) men jag klär inte i den klassiska herrskjortmodellen eftersom höjden på kragen får mig att se ut som jag glömt galgen kvar i skjortan....

2008-03-09 @ 21:09:19
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0