Halkar av stolen

Strumpbyxorna jag hade på mig idag är, vilket inte riktigt framgår av fotot, inte bara illgröna utan också högblanka. Jag tycker att de är jättecoola, de finns förutom i grönt även i chockrosa och klarblått och jag har de rosa också.
De är därtill bekväma: när man väl fått på dem, de ser löjligt små ut när man tar ur dem ur förpackningen, sitter de bra och tajt utan att vara obekväma på något sätt. De stannar till och med uppe i grenen!!! Fast man går omkring på stan!
Den enda nackdel jag kan komma på är att de är så blanka att jag faktiskt höll på att halka av både stolen på jobbet och bussätet.


Just nu spelas: The Jesus and Mary Chain: " Some Candy Talking"


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Ha ha, andra gången på en vecka som jag hör samma sak, stolhalkning. Malin (Tilia) hade det ju som ett av tio irritationsmoment en dag och trodde kanske det var graviditetshormoner som spelade henne ett spratt så hon överreagerade. Men du är väl inte gravid!? De är helt enkelt ett fenomen, de hala strumpbyxorna. I själva verket var det sådana som orsakade mitt fatala kjoltapp häromveckan också. Ett par vanliga matta tajts skulle ha stoppat upp.

2008-03-03 @ 15:56:11
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0