Donna Karan = H&M?

Såg den här i H&Ms sommarspecialkatalog som kom hem i går: visst påminner det om Donna Karans vårkollektion?

image716
Bilder: style.com och H&M.com


Allt som behövs är ett annat skärp och möjligen, i det högra fallet, en tyllunderkjol.

Kommentarer
Postat av: Monika

Den vill jag ha. Synd bara att den inte kommer att passa.

2008-03-04 @ 08:56:04
Postat av: Evis

Det var ju det, samma tanke har slagit mig förstås.

2008-03-04 @ 09:32:35
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Lollo

ja lika är dom!

2008-03-04 @ 17:54:22
URL: http://www.confessionsbyme.blogg.se
Postat av: Älvan

Den var jättefin. Men mig passar den inte heller (jag har för lång överkropp).

2008-03-04 @ 18:21:03
URL: http://aelvan.blogspot.com
Postat av: Annaa M

Funderar också, jag gillar de där modellerna. Men du vet hur det är, till skillnad från dig så är midjan min i förhållande till storlekar bredaste punkt, vi har ungefär samma midjemått. Alltså ser jag ungefär tio kilo tjockare ut iklädd något som går ordentligt in i midjan. Skärp ska vi inte tala om. Sanningen är väl att det inte finns någon klänningsmodell som passar mig. Sitter och tittar på ett gammalt mönster...får se.

2008-03-04 @ 20:25:28
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Annaa: I och för sih är väl din byst bredare än din midja, och d eär ju de enda viktiga måtten i det har fallet, men du har nog rätt ändå, men känner ju sin egen kropp bäst. Jag tror att en sak som är viktig för att en sån här skas itta snyggt, men som man ofta förbiser är att man måste ha rätt längd på livet: midjan måste sitta i naturliga midjan (eller strax ovanför), hamnar den längre ner ser man lätt oformlig ut.

2008-03-05 @ 07:26:47
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Jelena

Är man knäpp om man tycker att H&Ms variant är finare än Donnas? Men det är nog färgen och det lite glansiga tyget som gör det...

2008-03-07 @ 08:29:24
URL: http://styleiseternal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0