Utgång

Utgång blev det som sagt igår, men det var för kallt för den nya prickiga klänningen - lägg därtill till att jag är lite svag för den där nya "pojkiga" looken jag testat och resultatet blev den röda skjortan, den blåkjolen med hängslen, strumpbyxor och mina rutiga Converse. Här är vi: Inger, jag och Annika.



Inger har sytt sin kjol själv - visst är den cool?

Först gick vi på Bishops Arms tills Annika skule åka hem till Uddevalla och sen fortsatte jag och Inger till Rockbaren där vi lyssnade på hårdrock, kollade fotboll och drack Amstel på flaska. Samt pratade med en massa folk, det är nämligen något som är väldigt speciellt med Rockbaren: folk pratar med varandra. Och inte bara för att ragga, även om en 23-årig kille i läderbrallor och cowboyhatt försökte ragga mig, utan för att alla som går dit har musiken som gemensamt intresse och därför gärna pratar med alla möjliga människor.

Kommentarer
Postat av: Ellie

Bishops Arms är min favorit/stam pub -älskar att de har så många olika sorter whisky och den genuina pubkänslan. Den i Elite Plaza är favoriten. Får kanke pröva rockbaren någon gång, låter riktigt gött, jag tycker inte om uteställen där folk bara är för att ragga, prata och ha trevligt är ju det man vill ha när man går ut, vilket itne kan bli så ofta i mitt fall. Cool outfit! Och en jätte snygg kjol som Inger sytt!

2008-06-16 @ 22:15:40
URL: http://citycatwalk.blogg.se/
Postat av: Anonym

men herregud, hur klär ni er egentligen?! :O

och hur gamla är ni, du bloggar som om du vore ngn jävla fjortis och egentligen är du... 50?

ge upp, det här är ju bara löjligt!

2010-07-03 @ 13:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0