Ett litet steg in i nutiden

Jag funderar på att köpa mig en mp3-spelare för att ha och lyssna på musik när jag är ute och reser jämt. Kanske en chockrosa.

Dels för att det är kitschigt, dels för att det är mycket lättare att hitta neonfärgade saker, mitt glasögonfodral är till exempel ett barnglasögonfodral i neongrönt med Digimonmotiv så att jag ska kunna hitta det även när glasögonen ligger i dem.


Just nu spelas: Hanoi Rocks: "Up around the bend"

Kommentarer
Postat av: Maritha

Den var verkligen ursnygg. Hade jag inte haft en väldigt röd i-pod så hade den där kunnat passa mig bra. Innan min röda i-pod (en produkt från en AIDS-kampanj) hade jag en riktigt rosa en som fick min chef att idiotförklara mig :) Synd att de inte finns i lila.

2008-06-11 @ 12:33:25
Postat av: ingela

Jag skulle inte överleva utan min mp3-spelare. Har haft en rosa ipod i många år. Oftast lyssnar jag på böcker och ibland musik. Finns inget bättre sätt att motivera sig till att göra bl. a hushållssysslor som intressanta mp3-böcker (lånar på biblioteket). Fast nuförtiden har jag mp3 i mobilen :)

2008-06-11 @ 13:46:40
URL: http://ingelasmobil.blogg.se/
Postat av: Jelena

Jag har faktiskt en rosa MP3. Färgen var mest kul i början, sen tänker man inte mer på det (eller jag gör det inte i alla fall) Men det kanske är som du säger... jag hittar den faktiskt väldigt lätt nu när jag tänker efter, även om jag inte hade det som anledning att köpa en rosa när jag gjorde det. Ibland är man smartare än vad man vet om!

2008-06-11 @ 20:00:46
URL: http://styleiseternal.blogg.se/
Postat av: Monika

Jag har en sådan, fast modellen med radio, och naturligtvis svart. Rekommenderar utan radio - det är så kass mottagning så det är faktiskt inte värt de extra pengarna.

2008-06-11 @ 22:25:46
Postat av: Evis

Tack för upplysningen Monika. Just nu ska mina stackars sista slantar gå till nya skor eftersom mina skor för ilägg pajat, men det kommer väl fler månader.

2008-06-11 @ 23:23:23
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: joanna

och man kan lyssna på dokumentärer!

från sveriges radio, det är intressant, allmänbildande och ofta väldigt spännande.

2008-06-12 @ 09:50:12
Postat av: ullrika

Den Creative-spelaren du har på bild är prisvärd som tusan. Kolla Blocket om du vill komma ännu billigare undan. Säkert många som säljer sina nu efter studenten... (lite kassa presentmottagare i mina ögon, men det är tydligen vanligt att göra så? jag tycker det är "ärligare" att fråga efter kvitto och byta... menmen!)

2008-06-14 @ 12:54:04
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0