Men varför då?

En väldig massa modebloggare har begett sig till eller vill bege sig till, den sk. Tennisveckan i Båstad. Jag undrar bara varför - tennis måste väl ändå vara en av världens absolut tråkigaste sporter att titta på? Inte spännande och håller på i timtal.
Kajsa jobbar, men vad gör alla andra? vad är egentligen poängen om man inte själv spelar eller är intresserad av sport?
Det är faktiskt en sak som jag undrat över nu under våren när jag åkt tåg till och från Skåne en massa gånger: Bor det några "vanliga" människor i Båstad över huvud taget och hur jobbigt tycker de att tennisveckan är?


Just nu spelas: Placebo: "Plasticine" från Sleeping with ghosts


Kommentarer
Postat av: Maritha

Jodå, det bor vanliga människor i Båstad och de är ungefär lika roade som Visbyborna. Mina bekanta från Båstad och Visby har alltid något att prata om om vi säger så.

2008-07-09 @ 22:19:27
Postat av: Rutan

Poängen är alla som är där utan att titta på tennisen - utan på varandra. Båstad är ju det hetaste stället för de som vill synas just under tennisveckan. En vanlig människa kommer knappt fram bland alla bakåtslickade frisyrer och skyhöga klackar. En gammal tradition dessutom - "det fina folket" har alltid dragits till den sporten.

2008-07-09 @ 23:52:04
URL: http://rutan.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Skulle inte vilja bo i en stad som blir "invaderad" vid någon speciell vecka sådär hehe :-P

2008-07-10 @ 11:57:31
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Sassy

Jag tror inte att det handlar så mycket om tennisen var flertalet av de som åker dit. Nä, det handlar nog mer om att festa med "eliten" och säkerligen en hel del om status.



Oh, Placebo var det längesen jag lyssnade på! Atck för att du påminde mig!

2008-07-10 @ 19:04:00
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: ullrika

Hade jag varit handlare i Båstad hade jag gillat Tennisveckan fina fisken! Å det är väl kul med folk som "invaderar"? Bara dom inte förstör och beter sig. Allihop menar jag. Några idioter finns det ju alltid. Tyvärr.

2008-07-11 @ 01:07:52
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0