Grått och hallonrosa hos Filippa K

Jag är verkligen inte en Filippa K-tjej, dyra basplagg är liksom inte riktigt min grej; jag är mer för färgexplosioner och galenskap, som ni kanske har märkt. Eller sött och gulligt, eller vad som helst utom just basplagg. Men när nästa sommars kollektion från Filippa K är så fin och dessutom går i två av mina favoritfärger: hallonrosa och grått, hur skulle jag då kunna motstå den?


Bilder: www.modette.se/Kristian Lövenborg

Kommentarer
Postat av: donnasandra

Jag är precis som du, känner inte att jag trivs alls i basplagg (vit t-shirt och jeans exempelvis). Den rosa klänningen där ser riktigt trevlig ut!

2008-07-06 @ 17:05:25
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Annaa M

Jag tycker även vårens kollektion innehöll en del som var riktigt fint. Men annars är det ju som när vi gick längs Götgatan i måndags och Noemi sa; "oj, där ligger en Philippa K-butik, den har jag inte sett, men det är väl med butikerna som med kläderna, de är så diskreta så man inte ser dem!"

2008-07-06 @ 17:29:30
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Elise

Utmaningen är tacklad!



Är själv väldigt förtjust i den blålila klänningen med rosen i skärpet. Gillar färgkombinationen och rosen. Men vet att jag skulle känna mig väldigt konstig och obekväm om jag klädde mig så själv. Men jag tänker titta och njuta.

2008-07-06 @ 19:47:15
URL: http://elisestextilsida.blogspot.com/
Postat av: B-M

Så fint.

Filippa K har alldeles utmärkta kläder för oss som behöver se prydliga och neutrala ut på jobbet!

2008-07-06 @ 21:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0