Regn förstås

Det regnar igen. Massor; precis som igår - fast då åskade det också, det gör det inte nu. Idag är jag dock mindre besvärad av regnet eftersom jag inte ska vara ute mer än att jag ska gå tvärs över gården till ett möte hemma hos Blåva Anna. Dessutom har jag en jättefin regnkappa som jag fått av henne.

image487



Just nu spelas: Placebo: "I'll be yours"



Kommentarer
Postat av: Annaa M

Och vad har hon nu på fötterna i regnet...?!

2008-01-10 @ 19:03:20
Postat av: Evis

Det regnade inte när jag tog bilden. Det var i somras och jag försökte slå två flugor i en smäll och få kort på _både_ skorna och regnkappan som jag fått.

I vilket fall gick jag inte ut alls, för Maja kräktes flera gånger och fick feber och jag är inte så elak att jag går på möten med eventuell magsjukesmitta.

2008-01-10 @ 20:41:11
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Kajsa

Men du, jag tillhör nog också en av få som håller mig till nästan enbart "billiga" kläder i outfitbilderna. Jag kan erkänna att jag förr var värsta conisseuren gällande allt vad kläder hette och bara hade riktigt dyra saker men jag insåg efter några år att det varken var särskilt roligt, kreativt eller personligt att bara klä mig i dyrt och vägra billigt. Så mycket roligare, och billigare, att blanda högt med lågt, dyrt och billigt. Så nu har jag en balans.

2008-01-10 @ 21:09:30
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Evis

Kajsa. Jo, det är ju roligare så. Kan man sy kan man ju dessutom inspireras av de dyra grejerna om man vill.

2008-01-10 @ 23:07:31
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0