Jag kan inte vänta!

Jag har sett Donna Karans pre-fall 08, och så vill jag se ut redan nu! Om jag hade råd skulle jag köpa massor!

image504

Bilder: Style.com

Jag hade jättesvårt att välja ut de här bilderna, det finns så mycket mer snyggt, jag tycker att ni ska gå och se på allt. Själv ska jag väl ta och leta fram min gamla sammetsbasker, inköpt på H&M i Karlstad den korta vecka jag bodde där i augusti 1988.


PS. Man kan notera att bilden innehåller flera saker jag egentligen inte gillar: stövlar (jag är en käng-tjej), kavajer och byxor som inte är jeans, men det är så snyggt ändå!

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Mitt första intryck är; åh så snyggt! Men sedan ser jag att jag knappast skulle ta på mig något av plaggen. Den här gången inte pga "barnslighet" utan för att jag tycker att allt kräver både riktigt långa och slanka linjer. Enaxlat är ju också i de flesta fall riktigt misslyckat, särskilt på ett tröjliknande plagg som det tv. Även konstigt på klänningen som inte verkar vara någon festklänning. Vem går med ena axeln bar utom fjortisar och på riktig gala?

Enda plaggen jag kan se mig själv i är den tunna kappliknande saken, fast utan skärp och kjolen längst till höger. Men inte med kavajen till, det skulle bli djup missklädsam tantvarning.

Men visst är den sofistikerade helheten snygg!

2008-01-13 @ 17:25:06
Postat av: Evis

Jag gillar kragen jättemycket på jackan till höger. Och jag funderar faktiskt på att testa något, typ en topp, med ena axeln bar. Det hänger på om man hittar en bra axelbandslös bh då förstås, men jag är rätt nöjd med mina axlar så det vore kanske kul att dra uppmärksamheten dit.

2008-01-13 @ 17:52:03
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0