Byta skor?

Telefonissan ställde en fråga i en kommentar till mitt förra inlägg om skor, nämligen: Hur gör andra människor, byter ni skor när ni kommer till jobbet?
Jag tänkte vidarebefordra frågan till er som läser: Hur gör ni?

Själv byter jag skor när jag kommer till jobbet när jag har vinterkängorna på mig. Dels för att jag tycker att det är snyggare med lite lättare skor till den sorts kläder jag vanligen har på mig, dels för att mina vinterkängor är varmfodrade och det blir inte skönt inomhus där det är varmt.
Annars bor jag så nära mitt jobb att så länge det är barmark kan jag ha vilka skor som helst på mig; så länge jag inte ska vidare ut och gå en massa, för då vill jag ju ha skor med ilägg.


Just nu spelas: Electronic: "If you've got love"


Kommentarer
Postat av: ingela

Det beror precis som du skriver Eva på om hur vädret är och om jag ska åka buss eller köra bil till jobbet. I mitt fall beror det också på om jag ska gå omkring mycket på jobbet, för på den gamla parketten ekar klackar väldigt mycket så då försöker jag ha tysta skor.

2008-01-09 @ 10:51:16
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Maritha

Jag bytte alltid skor när jag jobbade, jag bytte till och med så att jag hade olika skor på förmiddagen och eftermiddagen eftersom jag fått lära mig att man ska byta skor under dagen för att inte slita på fötterna och ryggen. Jag jobbade som butikssäljare och stod upp 8 timmar om dagen med en timmas vila på lunchen så mina stackars fötter var viktiga för mig.

2008-01-09 @ 11:46:45
Postat av: Annaa M

När jag ser tillbaka på olika jobb så har det varit väldigt olika. På redaktionen jag jobbat några gånger de senaste åren så har alla herrarna hasat omkring i tofflor, alltså tog jag med mig tofflor också. I en styrelse jag satt hade damerna med sig pumps till mötena som ägde rum under dagtid ett par timmar. Det försvann när några damer försvann.

Hemma har jag alltid tofflor eftersom vårt golv är kallt och skitigt.

2008-01-09 @ 12:06:32
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Sara

Ja, på vintern. Eftersom jag bor där det är vinter skulle jag få fotsvamp annars.

2008-01-09 @ 14:53:33
Postat av: monika

När jag jobbade inomhus hade jag tofflor på jobbet. Och jo, det hände naturligtvis att jag hann halvvägs till busshållplatsen innan jag kom ihåg att jag gått ut med dem.

2008-01-11 @ 06:37:41
Postat av: Katarina

Jag har inneskor och byter beroende på uteskor. Problemet för mig, nu på vintern, är att jag är så förbaskat frussen om fötterna så jag har hellre vinterkängorna på mig även när jag är inne. Inte så bra, egentligen. Jag borde ha varmare inneskor, helt enkelt. Stickade ylletofflor?

2008-02-08 @ 12:31:49
URL: http://katarinaknits.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0