Suck

Inte blev det något vidare modesnack och öldrickande här inte. Jag var jättetrött och kom inte riktigt igång och sen började Maja kräkas. Annaa drog ut på stan (som var planen hela tiden) och nu ska jag gå och lägga mig. Förhoppningsvis är jag piggare och Maja friskare imorgon.

För att ändå ha lite trevligare innehåll visar jag en bild på min allra bästa festklädsel: bekväm och snygg och mössan ramlar faktiskt inte av. Fläckar syns dåligt på yllet och fastnar framför allt inte och särken kan man bleka  i värsta fall, så den är bra att festa i också. Det gör jag dock inte på bilden; det är Maja och jag på min kollega Hauwas disputationsmottagning i juni för två år sedan.

image583



Just nu spelas: The Jam: "The Modern world"


Kommentarer
Postat av: ingela

Stackars Maja, hoppas hon mår bättre.

Såg du inte Let´s Dance ??
Tinas klänning var riktigt läcker och röd "skotsk-rutig" !. Tror att den var i taft. Har letat överallt efter en bra bild att blogga med, men det kommer väl...

2008-02-01 @ 23:10:59
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Inga M

Aha, Du har en folklig dräkt också! Kan den knytas geografiskt till någon särskild del av världen eller är den folklig i största allmänhet?

Själv är jag stolt ägare till en självsydd Sverigedräkt (mitt hemland) och en köpt Värendsdräkt (min fars hembygd).
Vid vissa tillfällen ett bra plagg. Jag slipper exempelvis bekymret med att reda ut vad jag ska ha på mig på examensdagen varje år. Jag håller ju alltid på med examen, går ju inte ur skolan någonsin.

2008-02-02 @ 10:03:11
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Evis

Åse och Viste härad (Grästorpstrakten). Jag har skrivit en massa om den här: http://web.comhem.se/~u31138198/folkdrakt.html

2008-02-02 @ 10:41:47
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Synd du inte kunde hänga med till Sejdeln, det var precis lagom sunkigt! Vi hade säkert fastnat på Gossip också, om du varit pigg nog, trots krångel med garderoben (se min blogg).

2008-02-03 @ 20:28:26
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Jo, jag var sugen.

2008-02-03 @ 21:23:09
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0