Ralph Lauren

Ralph Lauren är en modeskapare jag egentligen inte skulle vilja gilla; jag menar att leva på att sälja drömmen om en brittisk aristokrati till rika amerikaner känns ju inte så vidare konstnärligt eller ens kul. Visserligen nyorienterade han sig på 90-talet med influenser från västern: jackor av indianfiltar och jeans, men det är jag inte så förtjust i personligen.
Å andra sidan är jag ju otroligt svag för just traditonellt välskräddat och då är det väl bara att kapitulera: jag gillar Ralph Laurens nya kollektion. Inte bara för att mycket av det är rutigt, det snyggaste är faktiskt enfärgat, utan för att det är damigt och elegant och snyggt skuret.

           
Bilder: www.style.com

Den orange kappan tycker jag är fantastisk - utom att jag inte vill ha den i orange då. Jag undrar hur många som vill det.


Just nu spelas: The Church: "Kings" från Priest=Aura



Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jag är en gammal Ralph Lauren-entusiast även om glöden falnade med åren. Om den orange kappan; Jag t ex. Med en något annorlunda krage då.

2008-02-10 @ 15:54:43
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Katarina

Å, kappan till vänster!! Den orangea är också snygg, förutom ärmarna. Gillade den lila dräkten. Förutom att den var just... lila.

2008-02-11 @ 10:40:11
URL: http://katarinaknits.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0