Mer köpta strumpor - Stylein

Förr var det, som Annaa påpekade för mig i telefon igår, väldigt viktigt för de olika modehusen och modeskaparna att allt de visade var deras eget verk. Så är det uppenbarligen inte nu, och man undrar dessutom ifall Minimarket och Stylein gjort en gemensam strumpbeställning eftersom även Stylein satsade på strumpor från Music Legs till för korta kjolar så att gördeln (bandet i överkanten) syntes.

image579 
bild från http://mode.feber.se

Styleins kollektion (som går att se på Modefeber) såg förresten ut precis som såpdant vi antingen redan sett, eller snart komer att få se, på Gina Tricot. Jag hade inte hört talas om dem innan så jag är inte besviken på något sätt, mest lite förvånad. Det är inte dåligt, det finns många som gillar det, men som sagt lite oväntat. Men de breda pannbanden som alla har är för jäkla fula; i alla fall på dem.

Jag har förresten de här strumporna och gillar dem jättemycket; tyvärr har en gått sönder, så jag får beställa nya.


Just nu spelas: Loreena McKennitt: "The dark night of the soul" från The mask and the mirror


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Märkligt, som sagt. Jag fasar för när man i tunnelbanan ska se en massa överviktiga småbrudar med fötterna på sätet och fläsket dallrande mellan strumpkanten och kjolen. Det blir värre än förra sommarens shorts!

2008-02-01 @ 10:11:24
Postat av: Maritha

Men Annaa, det är ju sååååå sexigt med blekfett hull som kikar fram annars skulle väll inte varenda fjortis envisas med blusar som glipar över bröst och mage? Nu får de ju ytterligare en chans att vara sexiga nu när löjligt lågt skurna byxor börjar bli svåra att hitta.

2008-02-02 @ 00:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0