John Galliano - jag älskar dig

Det har varit en produktiv kväll: jag har sytt in min väst som jag köpte på Emmaus i veckan, kllippt foder till en ny 1500-talsklänning, umgåtts med Blåva Anna, sett på Förnuft och känsla och dessutom hunnit titta lite i de stora modeböckerna jag släpade hem idag. Bäst var utan tvekan Couture - the great fashion designers och även om den är för gammal för att John Galliano ska vara med så påminde det mig om hur mycket jag älskar honom. Jag, och många andra, har tjatat nog om hand pret-à-porterkollektion hösten 2007, så jag tänkte bara visa två av alla de underbara skapelser han gjorde för Diors haut couture-kollektion våren/sommaren 07:

image586

Så Dior, men ändå nytt och blandat med influenser från äldre tidersmode.

Om jag fick bära en - men bara en - berömd designers kläder resten av livet skulle det vara John Galliano. Och jag vill bo i hans tygförråd.

Kommentarer
Postat av: Bim H-D

Välja bara EN designer, hm... Där väljer jag en man och en kvinna ;) Och de som man kan bära till vardags, hihihi...
Carolina Herrera gör ljuvliga saker, klassiska och för kvinnor. Möjligen lite tantigt ibland, då går dottern in :)
Jean Paul, Paul Jean... Han heter det ena och designmärket det andra... Men, inte den man får fram när man söker på honom på google, den killen med asiatiskt ursprung... Eller blandar jag bort mig i namnen? Jag och namn är INTE lätt, minst sagt, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis ngn som ibland numera saknar program om mode på parabolen numera... min och yngsta dotterns älsklingskanal är väck, suck... (vanlig antenn ger nada kanaler där man bor, därav parabol!)

2008-02-03 @ 09:45:26
URL: http://www.sjoebacka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0