Kortedala tur och retur

Systern fyller år i morgon, när jag inte har möjlighete att träffa henne. Men hon hade även bjudning idag så vi packade ihop hela gänget och begav oss mot Kortedala. Vi har varit lite halvkassa flera av oss de senaste dagarna: febriga, halsont, illamående etc, men det var inte så allvarligt och vi tänkte att det går nog ändå.
Vid hållplatsen Runstavsgatan den innan vi skulle av, kräktes Maja. I Rickards händer och på sina byxor och skor. Väl avstigna på Kortedala torg lyckades vi torka bort en del kräk med en hlsduk och lite gräs. Vi ville vända då, men Maja blev så ledsen för att hon inte skulle få träffa sin kusin så vi gick dit i alla fall - vi ville ändå ha tag i en plastkasse och en toarulle för hemresan och tvätta händerna. Dett arrangerade och vi bytte de juklappar som skulle bytas (barnen), systern fick sin fina bilderbok med pinupmålningar från 50- och 60-talet och vi alla som ville ha fick varsin chokladtryffel.
Sen var det bara att åka hem igen. Vi borde ha kunnat åka tillbaka på samma biljett eftersom det gått mindre än en och en halv timme, men spårvagnen vi åkte till Kortedala med hade fel på sina stämpelapparater och hade stämplat en timme fel, så det gick inte. Det är väl inte viktigt i det stora hela, men det grämer mig ändå att lägga ut sjutti spänn för att åka till Kortedala och vända direkt.

Vi var i alla fall rätt fina, jag och mina stora flickor, även om ingen direkt fick se det.

Och Valeria har inte bara strumpbyxor och tröja på sig, det finns ett par shorts därunder.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Usch så synd om er! Den där förfärligt trista vägen med vagnen till Kortedala också.

2008-12-20 @ 23:52:28
Postat av: anna

söta flickor! De liknar dig bägge två!

Postat av: Ewa Wallqvist

Är brinnande intresserad av att sy historiska kläder, från tiden runt 1910. Tänkte att kanske du med all din erfarenhet kan tipsa om var man kan hitta mönster till detta!?!Bästa hälsningar,Ewa

2009-02-03 @ 09:31:41
URL: http://mayamama.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0